BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Σε λίγο το σήριαλ ΕΛΓΑ θα παίζεται και στο Netflix

∆εν ξέρω αλλά στον ΕΛΓΑ δύο τινά θα συµβούν. Είτε δεν θα γίνει τίποτα και θα συνεχιστεί το σήριαλ µε τη αναλογιστική µελέτη και τη... διαβούλευση είτε θα «σπάσουν αυγά», αφού µέσα θα εντάσσεται και ο ιδιωτικός τοµέας και ήδη ο αγροτικός κόσµος ανησυχεί για τις εισφορές.

agrosxolos-715

9
0

Πάντως, το γεγονός είναι ότι η «υπόθεση ΕΛΓΑ», που µπάζει νερά, είναι γνωστή εδώ και χρόνια και έπρεπε να υπάρχουν ήδη έτοιµες προτάσεις επανασχεδιασµού του. Πάλι καλά που αναγνωρίζει η πλατεία ότι ο αγρότης έχει δίκιο αναφορικά µε τις καθυστερήσεις καταβολής των αποζηµιώσεων. Το θέµα είναι που θα το βρει.

Υβρίδια
-Μπαράζ επισκέψεων στο υπουργείο της πλατείας, µε τη νέα ηγεσία να δέχεται κόσµο και κοσµάκη είτε για γνωριµία, είτε για διευθετήσεις. Ανάµεσα τους και η «µηχανοπαρέα», που κατέθεσε τα διαπιστευτήρια της.

-Μιας και γι’ αυτή ο λόγος, πλήθος τα ερωτήµατα που θέτει η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, για τα προσωπικά δεδοµένα των αγροτών και τα περίεργα «sms», που διαχειρίζεται η οµάδα του ιδιώτη.

-Επειδή «Verba volant, scripta manent», οι έχοντες την ευθύνη θα πρέπει να διαβάσουν τας γραφάς και τουλάχιστον να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων...


Συνταξιούχοι
Τελικά µε τα πολλά η απερχόµενη διοίκηση των νεολαίων καλεί σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Πανελλήνιου Συνδικαλιστικού Οργάνου. Πρόκειται για µια εκκρεµότητα, που πήρε... κάποια χρονάκια, καθώς οι ηγήτορες που πέρασαν τα...άντα, περίµεναν λέει να διευθετηθούν ζητήµατα του συνδικαλιστικού νόµου, για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

           

Κουβεντολόι
Αν είναι να µπούµε σε βαθιά συζήτηση για να δούµε ότι έχει τρύπες το ελεγκτικό πλαίσιο, που αφήνει απροστάτευτα τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα από παράνοµες εισαγωγές, δεν ξέρω αν θα αποµείνει τίποτα όρθιο στον πρωτογενή τοµέα. ∆εν νοµίζω να θέλει πολύ ψάξιµο για να φανεί αν αξιοποιούνται πρόσωπα και νέες τεχνολογίες.

           

Μόνο 60’
Αλήθεια η διαπίστωση του πρώην υπουργού της πλατείας ότι «µετά από 60 λεπτά προγραµµατικών δηλώσεων δεν ακούσαµε κουβέντα για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς, την πρωτογενή παραγωγή, τα τρόφιµα», µήπως έρχεται λίγο κόντρα µε τα αποτελέσµατα στον τοµέα την προηγούµενη 4ετία; Γιατί µε όρους αξίας απώλεσε και άλλες θέσεις.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία