Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ποια µέρα και τι ώρα θα αλλάξει το συνεταιρίζεσθαι;

...δος ημίν σήμερον και... αλλά ρύσαι ημάς εκ του πονηρού Αμήν

48_28

163
0

Αυτό ακριβώς που ισχύει περιέγραψε ο καθηγητής Sanjib Bhuyan από το Πανεπιστήµιο Rutgers, στο συνέδριο για τους συνεταιρισµούς στην Agrotica, ότι δηλαδή «οι συνεταιρισµοί στην Ελλάδα πάσχουν από πολιτικές εξαρτήσεις και έλλειψη εµπιστοσύνης» και για αυτό ακριβώς όπως είπε η διαµόρφωσή τους πρέπει να γίνεται µε µια προσέγγιση από τη βάση προς τα πάνω. Eδώ ακούγονται µόνο ευχολόγια και κλισέ από την πολιτική ηγεσία του τύπου «η µεγαλύτερη πρόκληση για µας είναι να καταπολεµήσουµε την έλλειψη εµπιστοσύνης στους συνεταιρισµούς, αλλάζοντας τη νοοτροπία που επικρατεί». Ποια µέρα και τι ώρα;

Υβρίδια

Τι απέγινε η απάντηση του πρώην Επιτρόπου επί της Γεωργίας Χόγκαν στο ελληνικό αίτηµα για διάθεση άλλων 60 εκατ. ευρώ για την στήριξη των ελαιοπαραγωγών ζητά να µάθει ο Λάκωνας, πρώην κι αυτός υπουργός της πλατείας.

Η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέει, είχε προετοιµαστεί να δώσει 50 εκατ. µέσω de minimis και αιτούνταν κι άλλα εξήντα, όµως µέχρι τις 5 Ιουλίου 2019 που είχε την ευθύνη του Υπουργείου απάντηση ουδεµία.

Αν όµως υπάρχει θα πρέπει να δηµοσιοποιηθεί αναφέρει, ζητώντας από τον Μαυρουδή να δροµολογήσει σε κάθε περίπτωση µέτρα για την τόνωση του τοµέα της ελαιοκαλλιέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία