BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στοκαρίσματα για τις τρύπες στον ΕΛΓΑ

Σαν την δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά

48_45

15
0

Το συµµάζεµα στα οικονοµικά του ΕΛΓΑ που πάει να ξεκινήσει ο Μαυρουδής µε το πλαφόν στις ετήσιες αποζηµιώσεις κατ’ έτος και δικαιούχο στις 70.000 ευρώ από τα 250.000 ευρώ, δεν είναι κακό αρκεί να µην ανοίγονται µετά ζηµιογόνες τρύπες τύπου «µπαστουνάκια» από αλλού. Μέγα ζητούµενο, οι δίκαιες και στην ώρα τους αποζηµιώσεις. Πως θα γίνει αυτό, δεν έχει ακόµη απαντηθεί, όπως και η είσοδο του ιδιώτη στις αγροτικές ασφαλίσεις. Όσο για συµψηφισµούς εισφορών-αποζηµιώσεων, που φέρεται πως είπε πως εξετάζει. «Ούτε καν», ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση.

Υβρίδια

Μπλόκο στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στην περιοχή που σήµερα βρίσκονται τα µετωπικά διόδια των Μαλγάρων, έβαλαν προ ηµερών οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι είναι πυρ και µανία µε την Εγνατία Οδό ΑΕ.

Οµάδα παραγωγών, µαζί µε φορείς των γύρω χωριών, αντιδρούν στο έργο, καθώς όπως λένε, µε τη λειτουργία τους στο συγκεκριµένο σηµείο θα καλούνται καθηµερινά να δίνουν ένα σωρό χρήµατα, καθώς οι αγροτικές εργασίες, κάποιες περιόδους του έτους, τους πάνε και τους φέρνουν τρείς και τέσσερις φορές την ηµέρα στο χωράφι.

Οριστική λύση αν µετακινηθούν µερικές εκατοντάδες µέτρα τα υπό κατασκευή πλευρικά διόδια.

 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία