BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ακόμη να εκτιναχθεί το ελατήριο

Πρίτς...

48_48

6
1

Αµάν µε τα µηνύµατα και τις ευκαιρίες από την κρίση του κορωνοϊού. Το ότι κλαίει ο τόπος, το βλέπει κανείς; Μάλλον περιµένουµε την ανάπτυξη από το 2021. Πάντως και οι επισκέψεις των πολιτικών - κυβερνώντων και της αντιπολίτευσης - στην περιφέρεια, µόνο αναπτυξιακό χαρακτήρα δεν έχουν, όταν ακούς για «εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς αγροτικού εισοδήµατος». Εξου και οι διαπιστώσεις ότι το αγροτικό µοντέλο πρέπει να αλλάξει. Κατά τα λοιπά  οι «πράσινοι» και «ψηφιακοί µετασχηµατισµοί» στην ύπαιθρο θέλουν έργα και όχι πολλά λόγια.

Υβρίδια

Κάτι γίνεται κάθε φορά και εκεί στην Ορεινή Κορινθία
οι όποιες προσπάθειες για σύσταση Οµάδας Παραγωγών κηπευτικών χαλάνε. Έτσι, τα όποια σχέδια ξεκινάνε µε στόχο την καλύτερη διαχείριση της παραγωγής
και οργάνωσης τους όλο
και πάνε πίσω.

Κάπου εκεί, λέει, µπαίνουν σφήνα οι έµποροι και φτου κι απ’ την αρχή. Αποτέλεσµα; Στο ίδιο έργο θεατές ξανά
οι παραγωγοί, µε πάσης φύσης µεσάζοντες να καθορίζουν γι’ αυτούς
τις τιµές.

Ενδεικτικό είναι ότι πέρυσι έφτασαν να πουλάνε κάτω από το κόστος την ντοµάτα στα 25-30 λεπτά το κιλό, και να αναρωτιούνται πού βρίσκεται η πολιτεία.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

04-08-2020 00:43Κωνσταντίνος Γ.

Αδυνατούν να συνεννοηθουν μεταξύ τους και μετα αναρωτιουνται που βρίσκεται η "πολιτεια". Αν δεν μπορουνε ας πουλησουν σε κάποιον που μπορεί και να αδειάζουν τη γωνια, η "πολιτεια" και οι πολιτικοί όσο πιο μακρυά μένουν τόσο το καλύτερο.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία