Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στη λαχειοφόρο προσεχώς για το 7χιλιαρο

Με 50.000 πριμ εξόδου δεν βλέπω να μένει γεωργός ούτε στο κονάκι του φασούλα!

48_53

1590
3

Aπό ότι φαίνεται στη ∆οµοκού ξεκίνησαν οι… όποιες προσαρµογές για την υποστήριξη του πληροφοριακού συστήµατος που θα υποδεχθεί τις αιτήσεις για το 7χιλίαρο όταν και όποτε αυτό προκηρυχθεί και θα ενισχύσει εξατοµικευµένα κι όχι οριζόντια όλους τους αγρότες. Κατά τα λοιπά και στη Βάθη έγιναν συσκέψεις για το εν λόγω έκτακτο… µέτρο, ώστε οι σχετικές πληρωµές να τρέξουν έως το 2021. Το θέµα είναι ότι επισήµως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ενώ στις όποιες αναφορές τα στελέχη του υπουργείου της πλατείας µιλούν για µια ενδελεχή διαδικασία ελέγχου των πληττόµενων κλάδων, όπου εξετάζονται τα αιτήµατα της παραγωγικής βάσης.

 

Υβρίδια

Με τους αλιείς (σ.σ και φυσικά και τους κτηνοτρόφους) να περιµένουν πλέον 7 µήνες να αποζηµιωθούν από τα έκτακτα µέτρα της πανδηµίας σε σχέση µε άλλες επαγγελµατικές οµάδες της χώρας, έρχονται και ξαναέρχονται αποφάσεις που απλά υπενθυµίζουν ότι έχουν λαµβάνειν.

Με µία πανοµοιότυπη ανακοίνωση µε αυτή της 5ης Αυγούστου ο Μαυρουδής υπενθύµισε ότι θα ενισχύσει τους αλιείς που επλήγησαν κατά το δίµηνο lockdown Μαρτίου-Μαΐου.

Η µόνη διαφορά για την µηνιαία ενίσχυση των αλιέων από 900 έως 24.000 ευρώ ότι την απόφαση συνυπογράφουν οι δύο υφυπουργοί της πλατείας. Όταν θα έρθει η στήριξη, θα υπάρξει και 3η πανηγυρική ανακοίνωση.

 

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

23-09-2020 21:48Γιαννούλα

Τα λεφτά τα έχουν πάρει τι έγιναν βάση ευρωπαϊκής ένωσης τα χρήματα έπρεπε να έχουν ήδη μοιραστεί πολύ ντροπή!!!!!!!

Απάντηση

16-09-2020 08:39Γιώργος

Έλα το Καλό λαχείο,ρε μας δουλεύετε,δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και με Αυτή την κυβέρνηση.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία