BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο Κοπέρνικος μπούσουλας για τον ελγα

Μετά απ' αυτό πάμε για μεγάλα πελαγίσια ψάρια!

48_56

52
1

Στις πληγείσες περιοχές από τον Ιανό, ο κόσµος είναι ακόµα µέσα στη λάσπη, περιµένοντας τη βοήθεια της πολιτείας να ανασυνταχθεί. Στο υπουργείο της Βάθη, ο Μαυρουδής συγκάλεσε επιτελική σύσκεψη για την επιτάχυνση της καταβολής αποζηµιώσεων στους πληγέντες αγρότες-κτηνοτρόφους. Πότε ακριβώς, µε ποια διαδικασία και σε τι ύψος θα είναι το βοήθηµα που θα δοθεί δεν γνωστοποιήθηκε από τη Βάθη, πέραν των ονοµάτων των συµµετεχόντων στη συνάντηση. Πάντως η υφυπουργός της πλατείας απαντώντας στο ΚΙΝΑΛ µίλησε για «γενναία» προκαταβολή και «fast track» εξόφληση.

 

Υβρίδια

  Λειτουργικό προϊόν, χαρακτήρισε τη Φέτα, ο καθηγητής βιοτεχνολογίας και βιοχηµείας του πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, ∆ηµήτρης Κουρέτας.

  Όπως εξήγησε σε εκδήλωση στην Κοζάνη για τη Φέτα και το γίδινο γάλα, µια µικρή µερίδα 85 γραµµαρίων του συγκεκριµένου τυριού, εξασφαλίζει 14 γραµµάρια πρωτεΐνης, το 74% της ποσότητας βιταµίνης Β2, που πρέπει να προσλαµβάνει ο ανθρώπινος οργανισµός κάθε µέρα, το 42% της βιταµίνης Β12, το 75% του ασβεστίου και το 50% του φωσφόρου.

 «Μιλάµε για πραγµατικό super food και ο υπουργός θα έπρεπε να κυκλοφορεί µε µια µπλούζα που θα το αναγράφει αυτό ώστε να το διαφηµίζει», τόνισε σκωπτικά ο καθηγητής.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

07-10-2020 20:45Δουλος.

Ποιός Υπουργός. Μήπως λέει γι' αυτόν τον κύριο που κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά?Και θα τεριαζει κύριέ μου το μπλουζάκι με την γραβάτα?βρε δεν μας αφήνεται τουλάχιστον στον πόνο μας που έχετε όρεξη να μας δουλεύει κιολας.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία