Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το εξπρές του ΕΛΓΑ έχει γενναίες προκαταβολές

Αυτά τα λόγια λέει ο Τάσος που στην κομπίνα είναι άσος...

48_57

5211
4

Πιο εξπρές και πιο γενναίες αποζηµιώσεις στους πληγέντες του Ιανού, δεν γίνεται. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε από τη Βουλή ο Μαυρουδής, υπολογίζοντας το µέγεθος της καταστροφής στα 100 εκατ. ευρώ. Η γενναία προκαταβολή, οσονούπω, αφού πρώτα τροποποιηθεί µε τροπολογία στη Βουλή το νοµοθετικό πλαίσιο του ΕΛΓΑ. Για την ώρα, ο Οργανισµός έχει υπερστελεχωθεί για να βγει ο όγκος δουλειάς που απαιτεί η εκτιµητική διαδικασία. Άνευ προηγουµένου, λέει, η ταχύτητα του φορέα, που να έρθουν και τα tablet… Σε δεύτερο χρόνο, µε κρατική ενίσχυση η αποζηµίωση για τις ζηµιές σε υποδοµές και αγροτικά µηχανήµατα.

 

Τρένο

«Έχουµε άλλη µια δεκαετία περιθώριο για να διορθώσουµε το παραγωγικό µας µοντέλο και να µετατραπούµε σε σύγχρονη, παραγωγική και βιώσιµη οικονοµία», λέει ο Νίκος Χριστοδουλάκης οικονοµολόγος αρκεί οι επενδύσεις από τα χρήµατα που θα έρθουν από το Ταµείο Ανάκαµψης να γίνουν στοχευµένα. Ειδάλλως, τα γνωστά µνηµόνια κλπ, κλπ.

 

Louboutin

Αν µη τι άλλο, τη βουλευτή Πέλλης του ΣΥΡΙΖΑ, την ικανοποίησε η απάντηση του Μαρουδή για αποζηµιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς Ηµαθίας, µάλλον από τα de minimis. Βέβαια µπορεί να την στεναχώρησε όταν της είπε ότι επι κυβερνήσεως του κόµµατος της, αφαιρέθηκαν ποσά του ΠΑΑ για αποζηµιώσεις ακραίων καιρικών φαινόµενων.

  

Αρνί

Μαχητικός ο Γίτσας, απέναντι σε τηλεοπτικό σποτ που εµµέσως υπονοµεύει το πρόβειο κρέας. Σε επιστολή του προς την εταιρεία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της Ε∆ΟΚ, ζητώντας να αποσυρθεί το εν λόγω σποτ, που «χλευάζει» το αρνάκι, κάτι που φαίνεται πως πέτυχε µετά τις διαβεβαιώσεις της ∆ιευθύνουσας Συµβούλου.

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

13-10-2020 21:47Koula

Ο Ελγα ειναι ανύπαρκτος φορέας ποιοί παίρνουν αποζημιωσεις ούτε και η ίδιοι ξέρουν. Ίσως μα μην έχουν ούτε ελιές η αιγοπρόβατα. Η έχοντες δεν παίρνουν μία. Δεν πρέπει να ελεγχθούν όλοι όσοι παίρνουν επιδοτήσεις.

Απάντηση

13-10-2020 20:59Ζ

Μετακίνηση με ΚΤΕΛ. Άμεσες και γρήγορες εκτιμήσεις... Ευτυχώς μπήκαμε σε μνημόνιο και μας έδειξαν οι Ευρωπαίοι πως γίνεσαι ανταγωνιστικός

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία