BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Αν θέλουν µπορούν, κι αν δεν θέλουν τοίχος

Μίλα παναγιώτη μήλα πριν δακρύσει η καμήλα!

48_58

11
0

Γιατί δεν γίνεται η εξαίρεση, ο κανόνας, στον τρόπο µε τον οποίο καταβάλλονται οι αποζηµιώσεις στους πληγέντες από θεοµηνίες, αγρότες; ∆ηλαδή, µε διαδικασίες εξπρές να προχωρά η εκτιµητική διαδικασία και άρα η χορήγηση της απαιτούµενης αποζηµίωσης. Χάριν ευαισθησίας, καληώρα µε τον «Ιανό», οι νοµοθετικές πρωτοβουλίες για να µπορέσει ο ΕΛΓΑ να καταβάλλει το 100% της αποζηµίωσης προς τους παραγωγούς και να προχωρήσει στην πληρωµή µίας «γενναίας», όπως λένε και ξαναλένε οι κυβερνώντες, προκαταβολής σε όσους ζηµιώθηκαν από το φαινόµενο, άµεσα κι όχι τον Ιούνιο.

Υβρίδια

  Αφιέρωµα στις κινήσεις του Λάκωνα, πρώην υπουργού της πλατείας και δη, για τα θέµατα δακοκτονίας που και επί των ηµερών του δεν έφερε καµία αλλαγή. Αλήθεια ο νέος νόµος, που θα έφερνε και θα άλλαζε τον πυρήνα του βασιλικού και τα νοµοθετικά διατάγµατα του 1951-1953, τι απέγινε;.

  Πάντως σε ερώτηση του µε την Ολυµπία, ο Σταύρος τονίζει το θέµα του κόστους και της αποτελεσµατικότητας της φετινής δακοκτονίας στη χώρα µας, επιµένοντας στην επιστροφή της φθηνής, όπως λέει, δραστικής Dimethoate.

  Κατά τον ίδιο, ενώ άλλα κράτη (Ιταλία, Πορτογαλία) φρόντισαν να εφοδιάσουν
τους ελαιοπαραγωγούς έγκαιρα µε ένα ακόµη οικονοµικό και αποτελεσµατικό εργαλείο,
η Βάθη «αγρόν ηγόραζε».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία