BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κροτίδες λάμψης για συστήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύντροφοι, αν έχετε κι εσείς οποιαδήποτε αμφιβολία για τους χειρισμούς μου με τις χορτολιβαδικές εκτάσεις και το εθνικό απόθεμα μπορείτε να ρωτήσετε και τον βορίδη

48_60

33
1

Ο Οργανισµός Πληρωµών αγροτικών επιδοτήσεων, λέει ο επικεφαλής του, ανακτά την κυριαρχία του, κι όσοι αντιληφθούν τη νέα πραγµατικότητα µπορεί να καταφέρουν να µείνουν συνεργάτες, ειδάλλως θα αποχωρήσουν µε κρότο. Αν µη τι άλλο, η συνέντευξη του καθηγητή σε ηµερήσια εφηµερίδα έστειλε τα µηνύµατά του µε αποδέκτες εκείνους που επιχειρούν να τον στοχοποιήσουν, και εκπορεύονται κατ’ αυτόν, από πάνω προς τα κάτω, είτε από κάτω προς τα πάνω. «Ας πάνε να διαµαρτυρηθούν για µη συνεργασία όπου θέλουν. Η εργαλειοποίηση του ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί παρελθόν». Ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρει...

Υβρίδια

  ∆εν ξέρω πόσο µελάνι έχει χύσει η Agrenda για το θέµα µε τα «χρυσαφένια» βοσκοτόπια, όµως ήρθε και η δικαίωση από τον καθηγητή της ∆οµοκού, που έχει βάλει στόχο να ξεδιαλύνει και µέσω εισαγγελέα το κουβάρι της κακοδιαχείρισης και όσων νέµονται ενισχύσεις από το Εθνικό Απόθεµα.

  «Τελειώνουµε µε την αδιαφάνεια στην κατανοµή του αποθέµατος που ξεκάθαρα χρησιµοποιήθηκε σε ορισµένες περιπτώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά και µε την Τεχνική Λύση που συνδέεται µε διαφθορά», λέει καθαρά.

 Μνηµείο πάντως οι δηµόσιες αναφορές του, για το θέµα, κάτι που γνωρίζει το Μαξίµου και εδώ κολλάει το «εγώ τα ‘λεγα»... σε περίπτωση που δεν κινηθούν οι απαιτούµενες διαδικασίες.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

02-11-2020 18:38Γιάνννης

Πολύ δυνατός παίκτης αποδεικνύεται ο μηχανογράφος κ. Πανάγο, ΄να δούμε ποιος άλλος έχει σειρά

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία