Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στην απέξω πάλι κάποιοι κτηνοτρόφοι

Σεβαστή λένε οι κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης η πολιτική απόφαση του Μαυρουδή, που προέκρινε τον καταµερισµό της ενίσχυσης για τη ζηµιά στην τιµή του κρέατος των αµνοεριφίων, µε βάση τις παραδόσεις γάλακτος του 2019! Όµως πέρα του ότι το 4ευρω ήρθε καθυστερηµένα, στην πληρωµή δεν εφαρµόστηκαν πλήρως οι όροι της ΚΥΑ, για να είναι κάποιος δικαιούχος, αφήνοντας κόσµο απέξω.

48_61

573
0
Επίσης, πολλοί κτηνοτρόφοι δεν έκαναν καθόλου αίτηση από λάθος ή αµέλεια των ΚΥ∆, λένε οι βορειοελλαδίτες στον υπουργό της πλατείας και ζητούν να µεριµνήσει να ανοίξει το σύστηµα για λίγες µέρες και να υπάρξει περίοδος ενστάσεων. 

ΥΒΡΙΔΙΑ 

«Μυαλό δεν βάζουµε. Κάθε χρόνο τα ίδια. Αντί να θέλουµε να γίνουµε κρασάδες, επιµένουµε να συµπεριφερόµαστε σαν λαδάδες». Η φράση ανήκει σε «µπαρουτοκαπνισµένο» επικεφαλής πολύ δραστήριας Οµάδας Παραγωγών για τα όσα γίνονται και φέτος στη διάθεση των ελληνικών ακτινιδίων. 

Οι αιχµές, από όσα ανέφερε, σχετίζονται µε το ότι ο χώρος δεν απέφυγε ούτε και φέτος τις πωλήσεις ατυποποίητων ακτινιδίων από το χωράφι κυρίως προς Ιταλούς αλλά και σε Ισπανούς εµπόρους. 

Όπως, δηλαδή, συµβαίνει και µε το ελληνικό ελαιόλαδο, που εξάγεται κατά βάση χύδην, εν αντιθέσει µε το ελληνικό κρασί, το οποίο έχει κάνει την υπέρβαση και «φεύγει» στο εξωτερικό εµφιαλωµένο.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία