BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ποια η σχέση του µε το βρεγµένο χώµα

Κι αν χρειασθείς καµία βοήθεια µε τα βοσκοτόπια εγώ είµαι εδώ!

48_68

8
0

Ο Μαυρουδής έφυγε, ο Σπήλιος ήρθε. Κι ο αγροτικός κόσµος συνεχίζει να περιµένει λύσεις απέναντι σε παθογένειες που τον κρατούν πίσω και αποµονωµένο από τις εξελίξεις. Οι θεωρητικές περγαµηνές και το τεχνοκρατικό υπόβαθρο του νέου υπουργού της πλατείας, σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να ξεδιπλωθούν και να µην...εγκλωβιστούν. Αν µη τι άλλο, τον περιµένει πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, (σ.σ φιάσκο εξόφλησης τσεκ, στρατηγικά σχέδια ΚΑΠ, «χρυσαφένια βοσκοτόπια», κλπ) γιατί µέχρι τώρα στη Βάθη δούλεψε µόνο η ρητορική τέχνη και η προσωπική ατζέντα. «Ποια η σχέση του µε το βρεγµένο χώµα;», ρωτάει µε νόηµα φίλος της στήλης.

Υβρίδια

  Μέσα στον Ιανουάριο, ακούγεται ότι εκκοκκιστής της Βορείου Ελλάδος, από τους µεγαλύτερους του κλάδου, σκοπεύει να πληρώσει το συµπληρωµατικό ποσό στους βαµβακοπαραγωγούς µε τους οποίους συνεργάστηκε.

  Μέχρι στιγµής τους έχει δώσει 35 λεπτά το κιλό και οι φήµες λένε πως σκοπεύει να κινηθεί στα περσινά επίπεδα, όταν στην εκκαθάριση οι αγρότες είχαν πιάσει 42 λεπτά το κιλό για το κλασσικό και 44 λεπτά το κιλό για τις ειδικές ποικιλίες.

 Σε µια δεύτερη περίπτωση, ένας µικρότερος εκκοκκιστής, στα 37 λεπτά το κιλό που είχε δώσει αρχικά, πρόσθεσε άλλα 4 λεπτά. Ξεπαραδιάστηκαν... και µάλιστα για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά φέτος, λένε οι βαµβακοπαραγωγοί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία