Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οι κοµµένοι της ζωικής και η αθλητική αλιεία

Επόµενος σταθµός υπουργείο Εξωτερικών!

56_8

366
0

Περίπου 4.000 αιγοπροβατοτρόφοι περιµένουν ακόµη το 4ευρω για τον κορωνοϊό, ενώ άλλοι 6.000 τη συνδεδεµένη. Από το υπουργείο της πλατείας, η µόνη ενηµέρωση µέσω FB από την υφυπουργό για υποβολή εκ µέρους των «κοµµένων» διοικητικών πράξεων διόρθωσης µέσω των ΚΥ∆ ώστε να αρχίσει η πληρωµή. Από το µέγαρο της ∆οµοµού, τα γνωστά δεν φταίµε εµείς, τα ΚΥ∆, µε την Πανελλήνια Ένωση Φορέων ΟΣ∆Ε (ΠΕΦΑ), να αντικρούει κάνοντας λόγο για πληροφόρηση εκ µέρους του Οργανισµού που κινείται σε λανθασµένη κατεύθυνση ή εντέχνως ψευδή. Κατά τα λοιπά, ο Σπήλιος ασχολείται µε την αθλητική αλιεία και την παύση σκαφών παράκτιας…


Υβρίδια

  Όπως σε όλα τα Συνέδρια στην Ελλάδα που αφορούν καλλιέργειες και τα προϊόντα τους, απουσιάζουν οι τάσεις
και οι καινοτοµίες για ποικιλίες και κλώνους, η εγγραφή τους στους Επίσηµους Καταλόγους, η διαχείριση των φυτειών αναφοράς, πιστοποιηµένων και η παραγωγή και πιστοποίηση του πολλαπλασιαστικού υλικού.

  Η αιτία που «ξεχνιούνται» αυτά είναι η µη διδασκαλία τους στις γεωπονικές σχολές της χώρας λόγω άγνοιας του γνωστικού αντικειµένου από τους καθηγητές. (οι παραπάνω έννοιες τους είναι «κινέζικα»!).

 «Συνέπεια, καθυστέρηση
της εγχώριας φυτωριακής παραγωγής και αθρόα εισαγωγή πιστοποιηµένων δενδρυλλίων, µοσχευµάτων», σχολιάζει ο Η. Εµµανουηλίδης, πρώην FAO expert.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία