BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κάνει διακοπές από τις Βρυξέλλες

Naturale ή μήπως χωρίς ανθρακικό;

zzzzzzzzz_2

22
0

Νέο, αυστηρότερο νοµοθετικό πλαίσιο για τους ελέγχους στην αγορά, ιδιαίτερα για τα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, εξήγγειλε από ραδιοφώνου ο Σπήλιος. Θα χτυπήσει τους πάντες, ελληνοποιήσεις, αθέµιτες πρακτικές. Θα επιβάλει πιο αυστηρά πρόστιµα, θα δίνει ονόµατα και διευθύνσεις των νοθευτών, κλπ, κλπ. Πότε; Προσεχώς. Μέχρι τότε τσίκι τσίκι µε το τσίκι, οι ανακοινώσεις για νοθεία στη Φέτα και άλλες παραβάσεις. Η συνέντευξη του αυτή, που µάλλον προετοίµαζε από καιρό, φαίνεται να είναι και ο λόγος που δεν πήγε δεύτερη φορά σε συµβούλιο υπουργών Γεωργίας. Την πρώτη, µάλλον τον εµπόδισαν οι προετοιµασίες για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τρίπολη.

Στο τέλος θα πληµµυρήσουν οι κάµποι από τον καταιγισµό αρδευτικών έργων που ανάλογο του έχει να γίνει από το ’50, όπως λέει ο υπουργός της πλατείας. 
Το µόνο βέβαιο είναι το 1 δις από το Ανάκαµψης, ως εκ τούτου οι µελετητές έχουν πάρει φωτιά.

«Έχουµε 1 δις νέων έργων και 500 εκατ. έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Άρα µιλάµε για ένα πρόγραµµα εγγειοβελτιωτικών έργων µαµούθ. Πρόσφατα ανακοίνωσα εγγειοβελτιωτικά έργα σε Ξάνθη και ∆ιδυµότειχο. Αρδεύουµε χιλιάδες στρέµµατα και δίνουµε ζωή στους αγρότες» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός της πλατείας.

Μέχρι τότε, νερό µε το ∆ελτίο, και σε όποιον αρέσει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία