BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το στιγμιαίο έγκλημα με το Εθνικό Απόθεμα

Όπου και να πας θα σ' ακολουθώ, σ' ό,τι μου ζητάς θα παραδωθώ, κοντά σου μου αρκεί μόνο μια στιγμή!

48_104

182
0
Το «διαρκές» έγκληµα υψηλά ιστάµενων του ΟΠΕΚΕΠΕ µε το εθνικό απόθεµα από το 2018 επιχειρείται να γίνει «στιγµιαίο», ώστε πολύ λίγες περιπτώσεων παράνοµης κατανοµής και µόνο για το 2020, να επιστρέψουν τα κλοπιµαία. Το «στιγµιαίο» εφευρέθηκε µετά την πτώση της χούντας, προκειµένου οι συνεργάτες της στο δηµόσιο χώρο να απαλλαγούν των ευθυνών τους, καθώς το αδίκηµα τους θεωρήθηκε «στιγµιαίο». Ότι δεν προκάλεσαν άµεσα αδικήµατα, αλλά ευθυγραµµίστηκαν µε το καθεστώς λόγω φόβου ή της ευθύνης τους ως υπάλληλοι. Νέο στιγµιαίο από τον Άρειο Πάγο δεν αναµένεται, ας το καταλάβουν.
  • Τουλάχιστον, ικανοποίησε τη Ριανκούρ η νέα απόφαση του υπουργείου της πλατείας µε την οποία «εξορθολογίζονται», όπως λέει τα κριτήρια για τη λήψη νέων αδειών φύτευσης αµπέλου.
  •  Η ΚΕΟΣΟΕ είχε αντιδράσει έντονα µετά την υπογραφή της προηγούµενης ΥΑ, αφού Άδειες Φύτευσης ελάµβαναν κυρίως οι µεγάλες σε επιφάνεια αµπελουργικές εκµεταλλεύσεις, οι οποίες αποτελούν ελάχιστο ποσοστό σε σχέση µε την επιφάνεια του ελληνικού αµπελώνα, αλλά και σε σχέση µε τον αριθµό των αµπελοκαλλιεργητών.
  • Η από 23/11/2021 νέα ΥΑ ανακατευθύνει τις νέες άδειες σε δικαιούχους των οποίων το κύριο χαρακτηριστικό της υφιστάµενης αµπελουργικής τους εκµετάλλευσης είναι ότι σε επίπεδο έκτασης έχει βιώσιµη επιφάνεια.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία