BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πυροβολούν το κυβερνητικό νέφος και ροκανίζουν

Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare sono un italiano!

48_124

416
0
«Η µεγαλύτερη πληρωµή κοινοτικών πόρων δεν µπορεί παρά να έχει τον έλεγχο και την εποπτεία του κράτους». Τάδε έφη, Γεωργαντάς κατά την εφ’ όλης της ύλης ενηµέρωση των συντακτών του αγροτικού ρεπορτάζ, θέλοντας να βάλει τέλος στην πολεµική που δέχεται να περάσει η διαδικασία των δηλώσεων ΟΣ∆Ε στο κυβερνητικό σύννεφο. Βέβαια, οι «γνωστοί άγνωστοι» άρχισαν να πετροβολούν το σύστηµα και το κυβερνητικό…νέφος, ενώ κάποιοι άλλοι διαγκωνίζονται για να έχουν και πάλι ρόλο και συµµετοχή στο ροκάνισµα κοινοτικών πόρων. Τώρα, πόσους ψεύτικους λογαριασµούς θα καταφέρει να κλείσει ο υπουργός της πλατείας µένει να φανεί…
Υβρίδι
  • Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετούς µήνες παίζουν παροχές για λιπάσµατα, ζωοτροφές, αγροτικό πετρέλαιο κλπ, κλπ, αλλά στο αγροτικό ταµείο δεν έχει µπει τίποτα.

  • «Ευχαριστούµε κύριοι του υπουργείου για την κατανόηση..... άλλα πρέπει να γνωρίζετε πως από τον Μάρτιο µέχρι τον Οκτώβριο είναι η καλλιεργητική περίοδος και στα βενζινάδικα ο τζαµπας πέθανε...», λένε οι παραγωγοί.

  • Τα πάντα όλα, λέει ο υπουργός της πλατείας, θα ξεκαθαρίσουν τις επόµενες ηµέρες µε ορίζοντα την επερχόµενη συνάντηση των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 24 Μαΐου. Πρόθεση του οι πιστώσεις των ενισχύσεων να ξεκινήσουν τον Σεπτέµβριο, το πολύ Οκτώβριο. Τουτέστιν, Φετααααα!

     

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία