Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Όπου ακούγεται χρήμα καραδοκούν και αετονύχηδες

Τελικά, όπως λέει και ο Ζαν Ζωρές, ο σοσιαλισμός δεν είναι μια μούμια τυλιγμένη σε δογματικές φασκιές.

48_125

211
0

Κάτι…ψήνεται για αύξηση των κονδυλίων βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας και ένταξη περισσότερων δικαιούχων. Προσοχή, στους…αετονύχηδες, λένε κάποιοι. Πάντως, σ’ αυτό το κλίµα ευφορίας που δηµιουργεί η ενδεχόµενη αύξηση των ποσών και εντάξεων, ο κτηνοτροφικός κόσµος ζητά το µερίδιο που του αναλογεί, δηλώνοντας πολλαπλά αδικηµένος, από την πίτα φυτικής-ζωικής αλλά και για τη στρέβλωση που δηµιουργούν οι όροι µοριοδότησης. Τι µέλλει γενέσθαι θα φανεί από τις τελικές ανακοινώσεις του υπουργού της πλατείας, που αν µη τι άλλο, δείχνει να έχει γνώση της ασφυκτικής κατάστασης που επικρατεί στον κτηνοτροφικό κλάδο γενικότερα.

Υβρίδια

  • «Η αποξήρανση της λίµνης τη δεκαετία του 1960, για να συµβάλει στην αγροτική ανάπτυξη της εποχής, να λύσει κοινωνικά θέµατα και να απαλλάξει την περιοχή από προβλήµατα από τις ελώδεις εκτάσεις της, αποδείχθηκε στο πέρασµα του χρόνου λάθος, καθώς δηµιούργησε πιο πολλά και σηµαντικότερα ζητήµατα από αυτά που έλυσε».
  • Τάδε έφη, Μάξιµος (σ.σ έδωσα τη µάχη στο γάλα), σε ενηµερωτική ηµερίδα για την ανασύσταση της Κάρλας.
  • Το θέµα είναι, ότι το ράβε-ξήλωνε διαχρονικά στις πολιτικές και οι µελέτες επί µελετών εκτός του ότι έχουν κοστίσει στην ελληνική κοινωνία, την έχουν πάει και πίσω παραγωγικά. Τώρα, υπάρχει και το άλλοθι της κλιµατικής…αλλαγής.Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία