BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κάλιο αργά παρά αργότερα... για τους εργάτες γης

Περιμένετε λίγο ρε παιδιά να έρθει και ο Κόκουρας!

48_135

272
0

Συνεχίζεται και φέτος το…σίκουελ «εργάτες γης», µε τους αγρότες σε απόγνωση την ώρα της κρίσης λόγω ελλείψεων σε χέρια και τις αρµόδιες αρχές να προαναγγέλλουν διαρκώς βελτιώσεις για να νικηθεί ο περιβόητος «δαίµονας» της γραφειοκρατίας. Οι ανάγκες για εργάτες γης στη χώρα µας ξεπερνούν τις 50.000 και δεν αρκούν οι 20.000 που προβλέπει ο νόµος και αυτοί ούτε καν υπάρχουν, αφού έχουν στραφεί σε χώρες µε πιο ευέλικτο και πιο φιλικό πλαίσιο. Ο Μηταράκης, πάντως, το κοιτάζει το θέµα από µηδενική βάση και θα έχει όπως είπε και στη Βουλή, νεότερα µέσα στο 2022.

ΥΒΡΙΔΙΑ 

  • Οι αγρότες της Κρήτης έστειλαν τελευταία προειδοποίηση στους αρµόδιους για το θέµα των εργατών γης, απειλώντας µε κινητοποιήσεις. Λες και θα ιδρώσει κανένα αυτί.
  • Η κατάσταση, τονίζουν στην επιστολή τους, είναι τραγική καθώς «τα αιτήµατα για την αύξηση των εγκεκριµένων θέσεων από τις Περιφέρειες εδώ και µήνες, παραµένουν ακόµα εκτός προτεραιοτήτων σας. Αυτό έχει αποτέλεσµα να µην µπορεί να ξεκινήσουν οι µετακλήσεις εργατών γης».
  • «Κύριοι υπουργοί, ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε τις συνέπειες από τις αναποτελεσµατικές (έως τώρα) ενέργειες σας σε αυτό το µείζον πρόβληµα», λένε προς Μηταράκη, Πλακιωτάκη, Γεωργιάδη και Γεωργαντά.

 



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία