BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μείωση στα συμπύρηνα, ήρθε και ο κλαρίσιος

Φαντάσου να πιστωθεί και το δεύτερο πακέτο ενίσχυσης για ζωοτροφές!

48_137

197
0

Μεγάλος αναβρασµός στους παραγωγούς συµπύρηνου ροδάκινου, µε τα επίπεδα τιµών που ανακοινώνουν οι µεταποιητές να µην τους ικανοποιούν, ουδόλως. Μάλιστα, πήρε µπρος και η ΕΘΕΑΣ, που µε µια αιχµηρή ανακοίνωση της επιτίθεται στους κονσερβάδες ότι δεν στέκονται στο ύψος των ευθυνών τους και αντιµετωπίζουν µε περιφρόνηση τους παραγωγούς. Οι µεταποιητές πάλι στα συνήθη επιχειρήµατά τους για υπερπαραγωγή, αδυναµία επεξεργασίας όλων των ποσοτήτων λόγω έλλειψης εργατικών χεριών, αλλά και µικροκαρπία, φέτος πρόσθεσαν ένα ακόµη… φρούτο, για να «στριµώξουν» τους παραγωγούς. Σκαρφίστηκαν τον «κλαρίσιο» χυµό.

 ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Αναφορικά µε το φετινό πανδαιµόνιο στα συµπύρηνα η ΕΘΕΑΣ ρωτά: «Υπήρχε κανένας λόγος η βιοµηχανία να πουλήσει τη φετινή χρονιά πιο φτηνά σε σχέση µε πέρυσι και να επιδιώκει τώρα να πληρώσει τις λάθος εµπορικές της πρακτικές και «την χασούρα» ο αγρότης;»
  • «Εκτιµούµε ότι οφείλει η βιοµηχανία να απαντήσει για ποιο λόγο κάνει δώρα στις ξένες αλυσίδες σούπερ µάρκετ σε βάρος του εαυτού της, αλλά κυρίως σε βάρος των Ελλήνων αγροτών.»
  • «Και οφείλει να απαντήσει εάν η πολιτική αυτή που εφαρµόζεται από ορισµένους Επιχειρηµατίες, είναι υπεύθυνη Εθνική πολιτική, φιλοαγροτική πολιτική ή ανεύθυνη πολιτική και επικίνδυνη». Αναµείνατε στο ακουστικό…
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία