BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το κομπιουτεράκι ό,τι και αν πατήσεις βγάζει 250

Κι όμως, αν είχε κερδίσει η Εθνική, είχαμε ελπίδες...

48_142

232
0

Τι να λέµε, είτε είσαι ενεργός αγρότης, είτε συνταξιούχος τέως ΟΓΑ, είτε οτιδήποτε… η διαίρεση από το πρωθυπουργικό καλάθι της ∆ΕΘ έβγαλε ανά δικαιούχο επίδοµα 250 ευρώ. Τώρα, να ‘χαµε να λέγαµε, σε τι αντιστοιχούν οι εξειδικεύσεις για τα 89 εκατ. ευρώ για τους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών και τα 60 εκατ. ευρώ στους καλλιεργητές για προµήθεια λιπασµάτων. «Τρία ολόκληρα σακιά για λίπασµα» σχολιάζει αγρότης, ενώ για τα 89 εκατ. στην κτηνοτροφία παραγωγός λέει «αγοράζουµε ζωοτροφές εδώ και 2 χρόνια µε διπλάσιο κόστος, τι να µας πούνε τα 89 µύρια». Εξάλλου, τα ρέστα θα δοθούν µάλλον στο δρόµο προς τις… εκλογές.

Υβρίδια

  • Σε ένα πινγκ πονγκ παράθεσης ευθυνών βγήκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για το συµπύρηνο ροδάκινο µε τη βουλευτή Πέλλας Τζάκρη να µιλά για αθέµιτες εµπορικές πρακτικές από τη βιοµηχανία, µη παραλαµβάνοντας ποιοτικές ποσότητες για να µειώσει τη µεσοσταθµική τιµή παραγωγού.
  • Η βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε… πλάτη στη βιοµηχανία για να αγοράσει τα ροδάκινα τσάµπα, µε τον υπουργό Γεωργαντά να υπεραµύνεται της πολιτικής ότι «τo κράτος είναι εδώ για να δηµιουργεί και ένα κυρωτικό πλαίσιο για αθέµιτες πρακτικές και όχι να καθορίζει τις τιµές».
  • Κατηγόρησε δε, το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ψήφισε το άρθρο 38, λοιπόν, του νόµου για τη σύσταση της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία