BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Just The Two Of Us θα μείνουν στην κτηνοτροφία

Κάπως έτσι οι τιμές του γάλακτος γίνονται τρισδιάστατες!

48_13

234
0

Πλήθος τα σχόλια για την κατανοµή της στήριξης στους κτηνοτρόφους και τις κλίµακες που ορίζει. Στον Κοκλώ λένε, έδωσαν περισσότερα µέσω του Αναπτυξιακού, σε σχέση µε αυτά που θα µοιραστούν οι κτηνοτρόφοι. «Αυτό µε της κλίµακες ποιανού ιδέα ήταν; Τέλεια ιδέα αυτός µε τα περισσότερα ζώα να παίρνει τα ίδια χρήµατα µε κάποιον µε λιγότερα ζώα…[…] ∆ηλαδή τα 31 βοοειδή έχουν της ίδιες ανάγκες σε τροφή µε τα 50;…». Αντιδράσεις και από τον κλάδο της οργανωµένης πτηνοτροφίας που καταγγέλλει αδικία, «αφού η κατανοµή έγινε µε αλλά κριτήρια, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η αντικειµενική, οικονοµική και ποσοτική ζηµιά κάθε κλάδου».

Υβρίδια

  • Το παιδεύει εδώ και µια 14ετία περίπου η Κοµισιόν το νέο κανονιστικό πλαίσιο για την έγκριση των καλλιεργητικών ποικιλιών που προκύπτουν µέσα από NGTs (New Genomic Techniques) και που θα…ξορκίσουν τα παλιά GMO’s.
  • Σε κοινή τους επιστολή 27 εταιρείες και φορείς της αγροδιατροφής υπογραµµίζουν την ανάγκη για ένα αναλογικό και ουσιαστικά εφαρµόσιµο κανονιστικό πλαίσιο για φυτά που προκύπτουν από τις NGTs.
  • Σχετική µελέτη για τους NGTs υπογραµµίζει ότι µπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της Πράσινης Συµφωνίας, εξοικονοµώντας πόρους και επιτρέποντας µια πιο βιώσιµη χρήση φυτοπροστατευτικών, αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις. Ίδωµεν!

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία