BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στο δρόμο προς τις εκλογές κι όχι προς τις εθνικές

Τώρα που τα πήραμε, πάμε να φύγουμε, πριν φτάσουν κι άλλοι!

48_158

258
0

Στα ροδάκινα, τα ακτινίδια, τα δαµάσκηνα, τα βερίκοκα κλπ, κλπ, τίποτα; Ρωτάνε οι παραγωγοί βλέποντας τα 300 ευρώ/στρέµµα de minimis που ανακοινώθηκαν σε πρώτη φάση για τα µήλα Αγιάς που ζηµιώθηκαν λόγω της εξωγενούς ενεργειακής κρίσης, προβληµάτων στην παραγωγική διαδικασία και συγκοµιδή, καθώς και στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σηµειωτέον, οι ζυµώσεις για µπλόκα καλά κρατούν (σ.σ για να δούµε τι πουν στην Νίκαια), στην σκιά παροχών στο δρόµο προς τις εκλογές και όχι προς τις εθνικές…Εξάλλου, τα ήθη και τα έθιµα λίγοι πλέον τα τηρούν συντεταγµένα.

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Φούντωσε η συζήτηση για την αξιοποίηση αγροτικής γης που µένει ανεκµετάλλευτη. Αφορµή, οι αναφορές του υπουργού της πλατείας σε ηµερίδα στο Κιλκίς, ότι επεξεργάζεται επισταµένως σχέδιο κινήτρων για αυτούς που θέλουν να καλλιεργήσουν και αντικινήτρων γι’αυτούς που την έχουν εγκαταλείψει.
  • «Τώρα που χρειαζόµαστε παντού καλλιεργήσιµη γη και για επισιτιστική ασφάλεια, θα δούµε συνολικά πώς θα δώσουµε κίνητρα ή αντικίνητρα για να µισθώνεται και να καλλιεργείται η γη», τόνισε.
  • «Βάλτε φόρο στους ιδιοκτήτες ακαλλιέργητων εκτάσεων. Επιθετική χρησικτησία σε ακαλλιέργητα για 5 χρόνια χωράφια», ένα από τα σχόλια στο Agronews.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία