BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στις κουβέντες όλα καλά για τους εργάτες γης

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο... το πρόσωπο!

48_159

285
0

Το θέµα µε τους εργάτες γης αντί να αποτελεί ζήτηµα απλής διαχείρισης από την πολιτεία, συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους αγρότες µέσω της γραφειοκρατίας αλλά και τις αρχές εξαιτίας της έλλειψης πλαισίου κινητικότητας του εργατικού δυναµικού. Ως εκ τούτου, την ώρα της κρίσης…δηλαδή των απαιτήσεων για χέρια για να συγκοµισθεί η παραγωγή, πανικός. Τουτέστιν, αναµονή για τις εργάτες γης από την Αίγυπτο, το Μπαγκλαντές και Βιετνάµ. Κατά τα λοιπά, µετά βαΐων και κλάδων η πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της συµφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου, για την πιλοτική έλευση στην Ελλάδα 5000 Αιγύπτιων εργατών γης. Πότε;

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Ό,τι επιδέχεται βελτίωσης θα βελτιωθεί στην υπό διαβούλευση απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης. Με τη διαβεβαίωση αυτή έφυγαν οι µηχανηµατάδες που επισκέφθηκαν τον υπουργό της πλατείας έχοντας κατά νου τη διευθέτηση του θέµατος για τα εύλογα κόστη.
  • Ο υπουργός πάντως κατά κοινή δήλωση «επέδειξε ένα µεγάλο αλλά και έµπρακτο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβληµάτων».
  • Κατά τα λοιπά, το νέο ηµερολόγιο τοποθετεί την επίσηµη πρόσκληση να προκηρύσσεται µέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Για να δούµε! Εξάλλου έρχονται και οι εκλογές.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία