BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Για ποιο ακριβώς παραγωγικό μοντέλο μιλάμε;

Αλήθεια, επειδή το θέμα ΕΛΓΑ και οι μεταρρυθμίσεις που το συνοδεύουν έπαιξε από όλα τα κόμματα εξουσίας, θα υπάρξει κάτι χειροπιαστό τη νέα 4ετία; Γιατί το σύννεφο της κλιματικής αλλαγής όλο και μεγαλώνει.

48_176

193
0

Φανταστείτε να έκλειναν οι κάλπες στις 21 Μαΐου και το ΟΣ∆Ε να µην είχε ανοίξει. Αυτή κι αν θα ήταν…εποποιία, επί το τραγικό! Το παρασκήνιο πλούσιο, για τους καταγράφοντες τα χρονικά του ΟΣ∆Ε, και της πονεµένης ιστορίας για τις πληρωµές αγροτών. Όπως και να ‘χει, τρεις εργάσιµες πριν τις εκλογές τέθηκε σε εφαρµογή η ψηφιακή εφαρµογή στο κυβερνητικό σύννεφο. Μένει να φανεί αν η µεταρρύθµιση του υπουργού της πλατείας θα έχει συνέχεια για να πάψει, όπως λέει «το θέµα του ΟΣ∆Ε να αποτελεί πεδίο διενέξεων συµφερόντων που µε τα εµπόδια που έθεταν και θέτουν ταλαιπωρούν αδικαιολόγητα τους αγρότες σε βάρος της παραγωγικής διαδικασίας».

  •   Η νότια Ευρώπη ετοιµάζεται για ένα καλοκαίρι έντονης ξηρασίας και τους αγρότες να περιµένουν τη χειρότερη σοδειά εδώ και δεκαετίες. Το έδαφος είναι εντελώς ξηρό στην Ισπανία και τη νότια Γαλλία.
  •   Ζητώντας τη βοήθεια της ΕΕ ο υπουργός Γεωργίας
    της Ισπανίας, ο Λουίς Πλάνας, προειδοποίησε ότι «η κατάσταση είναι σοβαρή και οι επιπτώσεις της ξηρασίας δεν µπορούν να αντιµετωπιστούν µόνο µε εθνικούς πόρους».
  •   «Οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες έχουν αργήσει», είπε ο Ροµπέρ Βοτάρ επιστήµονας και διευθυντής του Pierre- Simon Laplace Institute. «Κάποιες εταιρείες απλώς προσπαθούν να βρουν κάποια θαυµατουργή τεχνολογία που θα φέρει νερό», πρόσθεσε.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία