Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Άραγε συνήλθε μετά το σκο των fake news;

Μπορεί οι εικόνες από την καταστροφή στη Θεσσαλία µετά τη θεοµηνία να µιλούν από µόνες τους, εντούτοις ο υπουργός της πλατείας συνιστά υποµονή µέχρι να ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζηµιών στον αγροτικό τοµέα.

48_194

116
0

O ίδιος, σε δηλώσεις του σε ραδιοτηλεοπτικά µέσα, χαρακτήρισε «εξαιρετικά επιπόλαιες» τις απόψεις που διατυπώνονται για το ύψος των ζηµιών στη Θεσσαλία, ενώ χαρακτήρισε fake news όσα γράφονται και λέγονται περί παρόδου πενταετίας για να ξαναγίνουν τα εδάφη καλλιεργήσιµα. Κατακλείδα, των δηλώσεων του: «Η κυβέρνηση, η Πολιτεία, το κράτος είναι δίπλα στους Θεσσαλούς, δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν»…

  • «Άκουγα προ ηµερών ότι η γη έχει υποστεί τέτοιο σοκ που για να ξαναπάρει µπροστά και να καλλιεργήσει θα περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια. Το ακούω και παθαίνω σοκ.
  • Φώναξα τους επιστήµονες τη διοίκηση του ΕΛΓΟ, που είναι εποπτευόµενος φορέας του υπουργείου, που έχουν αυτή την εξειδίκευση, που έχουν ινστιτούτα, που κάνουν µελέτες εδαφολογικές.
  • Και γίνονται αυτή την ώρα στο Θεσσαλικό κάµπο από τον ΕΛΓΟ ∆ήµητρα, από κινητά συνεργεία και µελέτες, αλλά και µελέτες για το νερό, έρευνες για το νερό άρδευσης και σας πληροφορώ ότι καµία σχέση µε αυτά τα fake news η άποψη των επιστηµόνων». Ο Λέκκας τι λέει;
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία