BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Μια νέα ετικέτα παρουσίασε η Ζυθοποιεία Πηνειού

Η LoLA American I.P.A προστέθηκε στην οικογένεια της Ζυθοποιίας Πηνειού, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Craft Beer Festival 2019 και επίσημα στις 3 Νοεμβρίου σε ένα all day event στο χώρο του ζυθοποιείου με παράλληλες εκδηλώσεις.

IPA

173
0

Η νέα ετικέτα LoLA American I.P.A της Ζυθοποιίας Πηνειού ανήκει σε μια ιδιαίτερη, αλλά δημοφιλής κατηγορία για τους λάτρεις της μπύρας.

Όπως αναφέρεται από τη ζυθοποιία, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπύρας Lola IPA στην είναι το χάλκινο χρώμα, η ελαφρώς θολή όψη και ο πλούσιος αφρό. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα εσπεριδοειδών και φρεσκοψημένου ψωμιού, ενώ γευστικά, είναι πικρή με πιπεράτες και γήινες νότες και ελαφριά γεύση ψωμιού και καραμέλας. Η επίγευσή της είναι καθαρή, ελαφρώς πικρή και με αρκετή διάρκεια.

Η Lola IPA συνοδεύει λιπαρά φαγητά και ψάρια, καθώς και ψητά και τηγανητά κρέατα και αγαπάει ιδιαίτερα τις έντονα αρωματικές και πικάντικες κουζίνες όπως η Μεξικάνικη, η Ταυλανδέζικη και η Ινδική. Ταιριάζει επίσης με γλυκά που έχουν ως βάση τους τα εσπεριδοειδή.

Η Lola IPA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Craft Beer Festival 2019, και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Lola IPA πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου  σε ένα all day event με παράλληλες εκδηλώσεις. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα μπύρα αλλά και να ενημερωθούν για τον τρόπο παρασκευής, τα υλικά και την ιστορία της συγκεκριμένης κατηγορίας. Πολλοί επέλεξαν να κάνουν και μια μικρή ξενάγηση στο χώρο της παραγωγής για να δουν από κοντά το χώρο που παράγονται οι τρεις ετικέτες της Ζυθοποιείας Πηνειού. Την  ζυθογνωσία συνόδευσαν εξαιρετικοί μεζέδες και το βραβευμένο παραδοσιακό τυρί της Τυροκομικής Γκάνας.







Η Ζυθοποιία Πηνειού σήμερα παράγει τρεις τύπους μπίρας: Τη Lola Pilsner, τη Lola Belgian Ale και τη Lola IPA, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε αρκετά σημεία ( https://www.pineiosbrewery.gr/find-lola/) καθώς και στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία