Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Οδηγός πλεύσης το Beer Day της ΕΕΖ για άνοιγμα επιχείρησης στο χώρο της μπύρας

Σημαντικοί εκπρόσωποι της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα, παρουσίασαν κα ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης HORECA για τις εξελίξεις στον κόσμο της μπύρας, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου από την σκηνή του Beer & Spirits Show.

KAR_1678_2

29
0

Εκεί, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Μπύρα, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA, στην οποία μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας μας και μικροζυθοποιεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας, συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους, αλλά και τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά της μπύρας.



Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον ευρύτερο κλάδο της ζυθοποιίας, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης, του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και του εξειδικευμένου κοινού που επισκέπτονται την έκθεση.



Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή εκδήλωση είχε ως στόχο την παροχή ενημέρωσης προς τους επαγγελματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, συστήνοντας μεθόδους και διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επιχειρηματίας για το στήσιμο του δικού του μικροζυθοποιείου, αλλά και προτάσεις σχετικά με το στήσιμο και τη λειτουργία ενός πετυχημένου beer outlet.




Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία