BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Με βράβευση ανώτερης γεύσης η Lola Pilsner

Με Superior Taste Award βραβεύτηκε η Ζυθοποία Πηνείου για την ετικέτα Lola Pilsner.

Capturil_uil_e

108
0

Με μία σημαντική διεθνή διάκριση ξεκινησε το 2021 για την Ζυθοποία Πηνείου, καθώς η εταιρεία έλαβε υψηλή διάκριση από το International Taste Institute για την πρώτη της ετικέτα Lola Pilsner, η οποία  βραβεύτηκε με Superior Taste Award (**), από κριτική επιτροπή  που αποτελείται από διεθνείς καταξιωμένους σεφ και σομελίε, ξεχωρίζοντας για την γεύση και το άρωμά της.  

Το International Taste Institute, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων & και ποτών από επαγγελματίες.

Βοηθάει χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με την αναγνωρισμένη πιστοποίηση Superior Taste Award δουλεύοντας με μερικούς από τους καλύτερους Σεφ & Σομελιέ στον κόσμο.

Η Ζυθοποιία Πηνειού ιδρύθηκε στην Λάρισα το 2018, λειτουργεί σε ιδιόκτητο ζυθοποιείο και παράγει τρεις ετικέτες σε μόνιμη βάση (Lola Pilsner, Lola Belgian Ale και Lola IPA), καθώς και αρκετές επετειακές.

 

Την Lola pilsner θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και κάβες https://www.lolabeer.gr/stores/) καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pineiosbrewery.gr/eshop

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία