Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική μικροζυθοποιία στην τακτική συνέλευση του ΣΜΑΖΕ

Tο Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην έδρα της Ζυθοποιίας Πηνειού στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΜΑΖΕ με σημαντική εκπροσώπηση μελών τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

DSC_0064

50
0

Η θεματολογία κυμάνθηκε γύρω από ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, και λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά την πορεία των πραγμάτων στο χώρο της ελληνικής μικροζυθοποιίας.

 Η οικοδέσποινα Ζυθοποιία Πηνειού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την προάσπιση της ανθρώπινης υγείας, μερίμνησε για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στη μετάδοση του COVID-19, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία την πρώτη δια ζώσης συνάντηση των μελών μετά την έλευση του κορονοϊού.

 Ο Σύνδεσμος Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος ιδρύθηκε το 2003 από επτά μέλη και, ήδη από την ίδρυσή του, διεκδίκησε και πέτυχε σημαντικές νίκης σε φορολογικά, περιβαλλοντικά και κλαδικά ζητήματα για την ελληνική μικροζυθοποιία. Το 2015 τα μέλη του αυξήθηκαν σε 15, ενώ το 2018 ο Σύνδεσμος απέκτησε νομική υπόσταση σωματείου. Σήμερα, ο ΣΜΑΖΕ απαριθμεί 31 μέλη από κάθε γωνιά της χώρας μας και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Ελλήνων μικροζυθοποιών.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία