
Η "Σόλο" συστήθηκε στην ελληνική αγορά με μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές όπως οι, "Αμερικάνα", "Χωριάτικη", "Φουριάρης, "Ψακί", "Σκοτίδι" και "Ασκιανός" αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα μέσα από νέες πειραματικές συνταγές αλλά και συνεργασίες. Μια από αυτές τις συνεργασίες είναι και με την ζυθοποιία Αναστασίου και το όνομα αυτής "Τρεζός"!
Η "Τρεζός" είναι μια "kettle sour" με φρέσκια ζουμερή κρητική φράουλα και μοσχομυριστό κρητικό λεμόνι. Έντονο ροζ χρώμα, 6% ABV με μέτριο σώμα, ελαφρώς ξινή αλλά και με ισορροπημένη γεύση από την φράουλα και το λεμόνι.
Το όνομα "τρεζός" είναι παράφραση του τρελός ή αλλιώς τροζός ή και κουζουλός στην κρητική διάλεκτο και χαρακτηρίζει το πάθος των δύο ζυθοποιείων για την ζυθοποίηση!