BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Κρήτη μου βιγλατόρισσα αφέντρα του πελάγου...

Αυτή τη φορά η ομάδα της ζυθοποιίας Αναστασίου ταξίδεψε στην όμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου συνεργάστηκε με μια από τις πιο δημιουργικές μικροζυθοποιίες του νησιού κι ολόκληρης της χώρας.

thumbnail_trezos_banner_1

280
0
Ο λόγος για την μικροζυθοποιία "Σόλο" που ιδρύθηκε το 2015 από τον Nικόλα Λουκάκη και τον Kjetil Jikiun βάζοντας με το μεράκι και την εμπειρία τους, άλλο ένα πολύτιμο λιθαράκι στην σκηνή ζύθου της χώρας.

Η "Σόλο" συστήθηκε στην ελληνική αγορά με μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές όπως οι, "Αμερικάνα", "Χωριάτικη", "Φουριάρης, "Ψακί", "Σκοτίδι" και "Ασκιανός" αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα μέσα από νέες πειραματικές συνταγές αλλά και συνεργασίες. Μια από αυτές τις συνεργασίες είναι και με την ζυθοποιία Αναστασίου και το όνομα αυτής "Τρεζός"!

Η "Τρεζός" είναι μια "kettle sour" με φρέσκια ζουμερή κρητική φράουλα και μοσχομυριστό κρητικό λεμόνι. Έντονο ροζ χρώμα, 6% ABV με μέτριο σώμα, ελαφρώς ξινή αλλά και με ισορροπημένη γεύση από την φράουλα και το λεμόνι. 

Το όνομα "τρεζός" είναι παράφραση του τρελός ή αλλιώς τροζός ή και κουζουλός στην κρητική διάλεκτο και χαρακτηρίζει το πάθος των δύο ζυθοποιείων για την ζυθοποίηση!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία