Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

H LIDL Ελλάς για δεύτερη χρόνια χορηγός διατροφής στοTEDxThessaloniki

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν από τις πρώτες που απέκτησε τη δική της TEDx διοργάνωση. Από το 2009, όταν ξεκίνησε η πρωτοβουλία του TED, μέχρι και σήμερα η Θεσσαλονίκη μέσω του TEDxThessaloniki έγινε κοιτίδα ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. Φέτος, ο θεσμός έκλεισε 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και το γιόρτασε, έχοντας στο πλευρό του τη Lidl Eλλάς.

1_3

37
0

Στη Lidl Eλλάς καμία ιδέα δεν είναι για πέταμα. Αλλά και καμία τροφή. Για αυτό και φέτος αποτέλεσε τον χορηγό τροφίμων στο 10ο ΤEDxThessaloniki, με θέμα «Νew Land – Nέος Τόπος», που έλαβε χώρα στο Βασιλικό Θέατρο, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Η Lidl Ελλάς και οι άνθρωποί της πιστεύουν πως τίποτα δεν πάει χαμένο. Αρνούνται το Food Waste μέσα από ολιστικές πρακτικές με στόχο τη μείωση σπατάλης τροφίμων στα καταστήματα και τις αποθήκες τους και οργανώνουν δράσεις για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.Όπωςδηλώνει η εταιρία, "20 χρόνια τώρα αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο τρόφιμο αλλά και κάθε χρήσιμη ιδέα φέρνοντας θετική προοπτική για τον καταναλωτή και την ελληνική κοινωνία. 20 χρόνια τώρα διαμορφώνουμε έναν νέο τόπο βιώσιμης ανάπτυξης για την Ελλάδα. 20 χρόνια τώρα αξιοποιούμε καινοτόμες προτάσεις που ανοίγουν νέους δρόμους όσον αφορά στο πλαίσιο λειτουργίας μας και στην προστασία του περιβάλλοντος και στηρίζουμε με υπευθυνότητα την τοπική κοινωνία με ενέργειες προς όφελος όλων."

20 χρόνια τώρα αποστολή μας είναι ένα καλύτερο αύριο!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία