BACK TO
TOP
Branding

Με δικό της κρασί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

"Περήφανη που παρουσιάζω το Invivo X, SJP Sauvignon Blanc! Τα πρώτα δείγματα μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη από τη διάσημη για την ποικιλία Sauvignon Blanc περιφέρεια Marlborough (Μάρλμπορο) της Νέας Ζηλανδίας."

SJP-SJP-Wine-FT-Blog0719

8
0

 "Ξεκινώντας από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις μέχρι τον σχεδιασμό της ετικέτας, αυτή η συνεργασία ήταν πραγματικά απολαυστική, όπως ένα καλό κρασί #invivoxsjp", δηλώνει η, πασίγνωστη για τη σειρά "Sex and the City", ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνεργασία έχει ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και οι πρώτες παρτίδες έχουν καταφθάσει στη Νέα Υόρκη. Στα μέσα του φθινοπώρου, στις 18 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται ήδη στα ράφια, έτοιμο για πώληση σε όλον τον κόσμο. Το κρασί προέρχεται από σταφύλια Marlborough της Νέας Ζηλανδίας και τo blend του κρασιού έχει νότες από γκρέιπφρουτ, αγιόκλημα, φρούτα του πάθους και εσπεριδοειδή.

Σε συνέντευξή της για το λανσάρισμα της δικής της σειρά κρασιού, η Πάρκερ έχει αναφέρει πως ανέκαθεν ήταν λάτρης του κρασιού και της αρέσει να σερβίρει κρασί σε εκδηλώσεις με κοντινά της πρόσωπα.

Δείτε φωτογραφίες του κρασιού από τον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/B0irD5pFNmy/?utm_source=ig_embed

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία