Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

H OLYMPIAN GREEN στις Top 100 εταιρίες ελαιολάδου

Στις top 100 εταιρίες ελαιολάδου παγκοσμίως, για το 2019, περιελήφθη η OLYMPIAN GREEN στη λίστα που δημοσιεύει το έγκυρο EVOO WORLD RANKING (EWR).

OlympianGreenOlyOil_bottles_on_store_shelf_fullDSCF9337_min_Careful_work_yields_prizes_for_Greek_olive_oils_229158181

153
0

Το EWR δημιουργήθηκε για να κατατάξει και να προωθήσει τα παγκοσμίως καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ειδικά αυτά που κερδίζουν βραβεία ποιότητας στους αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς.

Ειδικότερα στη λίστα για το 2019 η OLYMPIAN GREEN ανέβηκε 5 θέσεις, καταλαμβάνοντας την 38η θέση από 43η ένα χρόνο πρίν. Στην Ελλάδα παραμένει μία από τις πέντε (5) πρώτες εταιρίες του κλάδου.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:

Σε μόλις τρία χρόνια από την μεγάλη επένδυση μας σε σύγχρονη τεχνολογία, η OLYMPIAN GREEN συνεχίζει να βρίσκεται στις 100 καλύτερες παγκοσμίως εταιρίες, μία επιτυχία που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογισθούμε ότι στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο. Στόχος μας είναι το brand OLYMPIAN GREEN να παραμείνει στα top 100 για πολλά χρόνια και να κατακτήσει και άλλες διακρίσεις που θα επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας.

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ.  Εχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης.  Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία