BACK TO
TOP
Branding

Διάκριση της E-LA-WON στα Healthy Diet Awards 2020

Στο Atheneum Intercontinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 όπου επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

colog_silver

6
0

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής. Συνολικά, διακρίθηκαν 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Η E-LA-WON απέσπασε αργυρό βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year, και ειδικότερα, στα Functional Products. Τα βραβεία αυτά αντιπροσωπεύουν τον χώρο της ολιστικής ευεξίας και της ποιότητας της ζωής. Πρόκειται για μια νέα ελκυστική προσέγγιση μιας αγοράς η οποία μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καμπούρης, τονίζει την αναγκαιότητα της στροφής προς τα Healthy Foods και πως στόχος της E-LA-WON είναι να παράγει συνεχώς καινοτόμα και υγιεινά προϊόντα.

Ο ρόλος των εταιρειών τροφίμων, ποτών και συμπληρωμάτων διατροφής είναι καθοριστικός καθώς καλούνται να διαχειριστούν τις αλλαγές που επιτάσσει η υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα του ανθρώπου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο καθηγητής Διατροφής  του Ανθρώπου, κος Ζαμπέλας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία