BACK TO
TOP
Branding

Το νέο brand της Mediterre αλλάζει τα δεδοµένα στο ελαιόλαδο

∆ύο οικογένειες µε µακροχρόνια παράδοση τόσο στην παραγωγή, όσο και την εµπορία υψηλής ποιότητας ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων, ένωσαν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας την MEDITERRE EUROFOOD AE, η οποία θα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, και θα εµπορεύεται, εκτός από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλλά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως ελιές, µέλι, αλάτι, ξηρούς καρπούς κ.ά.

101

179
0

Από τη µια η πολυβραβευµένη εταιρεία Papadopoulos, που έφθασε να καταλάβει την 1η θέση στην Ελλάδα και την 9η παγκοσµίως όσον αφορά στις εταιρείες υψηλής ποιότητας ελαιολάδων, και από την άλλη η ιταλική οικογένεια Kuenzi, στην οποία ανήκει ο ελβετικός όµιλος WEALTHYARD GROUP.

Πρόκειται για µία επίσης οικογενειακή εταιρεία που από το 1977 δραστηριοποιείται παραγωγικά κυρίως στην Ιταλία (Τοσκάνη, Σικελία) ενώ έχει δεσµευτεί στην παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικήςαξίας ιδιαίτερης σηµασίας για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισµού χρησιµοποιώντας µεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.

Σύµφωνα µε τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, επικεφαλής της εταιρείας Papadopoulos, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε προϊόν ώριµης σκέψης και πολύχρονων διαπραγµατεύσεων, ώστε να δηµιουργήσει όλα τα εχέγγυα για την πρόσβαση του ελαιολάδου και πολλών ακόµη αγροτικών προϊόντων της Ηλείας στις µεγάλες αγορές του κόσµου. Στόχος, είναι εκτός από τις οικογένειες, να παντρευτούν και τρεις διαφορετικές κουλτούρες, η ιταλική φινέτσα και υπεραξία, η ελληνική ποιότητα και αριστεία των προϊόντων µαζί µε την ελβετική οργάνωση και ακρίβεια.

 

∆ιεθνείς διακρίσεις στα πρώτα βήµατα

Ας σηµειωθεί ότι τα προϊόντα της συνεργασίας των δύο εταιρειών έχουν ήδη κατακτήσει τα πόντιουµ των πιο σηµαντικών διεθνών διαγωνισµών µε το βιολογικό Mediterre Alea, το οποίο εκφράζει απόλυτα την ισορροπία στη γεύση και τα αρώµατα και την αίσθηση της Μεσογείου που µπορεί να προσφέρει σε ένα ελαιόλαδο η Κορωνέικη ποικιλία της Ηλείας, να αποσπά µεταξύ άλλων και Χρυσό Βραβείο στον NYIOOC 2020.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία