BACK TO
TOP
Branding

Tα βραβεία SIAL στους καινοτόμους των τροφίμων

Τα βραβεία SIAL Innovation 2022 της διεθνούς έκθεσης τροφίμων απονέμονται σε όσους συμβάλλουν στη διαμόρφωση του «τι τρώμε σήμερα και αύριο».

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-10-19_165735

1
0

Το χρυσό βραβείο απέσπασε το IO'DÉS της Γαλλικής εταιρείας ZALG. Πρόκειται για κατεψυγμένους κύβους φυκιών για τηγάνισμα, πλούσιους σε ιώδιο, φυτικές ίνες και μέταλλα.



Το ασημένιο βραβείο απέσπασε το 100% FRESH FROZEN WOLFFIA, της Ταϊλανδικής Make Me More. Πρόκειται για φακές νερού πλούσιες σε φυτικές πρωτεΐνες. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες.



Χάλκινη διάκριση για το TARAGÜI MATÉ 1ST EXPERIENCE KIT, της Αργεντίνικης Taragüi. Πρόκειται για ένα μπολ 250 γραμμαρίων με yerba mate, χωρίς γλουτένη κατάλληλο για χορτοφάφους. Το «βραβείο της αλλαγής», πήρε η φυτική σειρά επιδορπίων SOON από την Γαλλία (ΟLGA). Πρόκειται για επιδόρπια υποκατάστατα γιαουρτιού από γαλλικό φυτικό γάλα, συσκευασμένο στη Βρετάνη.



Το «δημόσιο βραβείο», πήρε το LA TRUITELLE ECOLOGICAL CONSERVES, της Γαλλικής LA TRUITELLE. Αφορά σε βιολογική ορεινή πέστροφα σε κονσέρβα, που εκτρέφεται και μεταποιείται στη Γαλλία.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία