BACK TO
TOP
Branding

Τα πρώτα ελαιόλαδα της Παναιγιάλειου από το νέο ελαιοτριβείο της

Σε παραγωγικούς ρυθμούς βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το νέο ελαιοτριβείο που εγκαινίασε η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών στην περιοχή Ρυάκια Ελίκης.

sat-17

2750
1

Η επένδυση που στοίχισε συνολικά 5 εκατ. ευρώ στους συνεταιριστές είχε ολοκληρωθεί λίγους μήνες πριν και πλέον οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν την παραγωγή των μελών, για την παραγωγή ελαιολάδου με αυστηρά πρότυπα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέχρι τώρα, η Παναιγιάλειος δεν διέθετε ιδιόκτητο ελαιοτριβείο και προμηθευόταν το ελαιόλαδο από τους παραγωγούς και τα μέλη του συνεταιρισμού προκειμένου να προχωρήσει στην τυποποίηση με την ετικέτα «Ελίκη».

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΕΣ αναφέρει τα εξής:

 

«Συνάδελφε ελαιοπαραγωγέ, στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο με σκοπό να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του ελαιολάδου μας.

 

Σε ένα νέο χώρο παραγωγής τροφίμων που πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, τελευταίας τεχνολογίας ελαιουργικά μηχανήματα μαζί με εξειδικευμένο και επιστημονικό προσωπικό θα σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Σας περιμένουμε στο νέο ελαιοτριβείο μας στα Ρυάκια Ελίκης.

 

Έναρξη λειτουργίας Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.»

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία