BACK TO
TOP
Branding

Ο γίγαντας των ποτών Diageo θρηνεί για την απώλεια του Ivan Menezes

Η Diageo, ο κολοσσός των ποτών του Ηνωμένου Βασιλείου θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του διευθύνοντος συμβούλου της, Sir Ivan Menezes, που πέθανε σε ηλικία 63 ετών μετά από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

71854687-12168529-The_long_time_boss_of_drinks_group_Diageo_Ivan_Menezes_has_died-a-11_1686124472469

164
0

Η Diageo είχε διορίσει την Debra Crew ως προσωρινή Διευθύνοντα Σύμβουλο, με άμεση ισχύ, πριν από το διορισμό της ως Διευθύνουσα Σύμβουλος την 1η Ιουλίου καθώς ο Ivan Menezes σχεδίαζε να αποσυρθεί από την εταιρεία στις 31 Ιουνίου 2023 μετά από 10 χρόνια που ηγήθηκε της εταιρείας ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Βρετανοαμερικανός υπήκοος Menezes, εντάχθηκε στη Diageo μετά τη σύστασή της μέσω της συγχώνευσης των Guinness και Grand Metropolitan το 1997.

 

«Αυτή είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα. Ο Ιβάν ήταν αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους ηγέτες της γενιάς του», είπε στους επενδυτές την Τετάρτη ο πρόεδρος της Diageo, Javier Ferrán. Και πρόσθεσε: «Είμαστε πραγματικά προνομιούχοι που είχαμε την ευκαιρία να εργαστούμε δίπλα σε έναν τόσο στοχαστικό και παθιασμένο συνάδελφο και φίλο — έναν αληθινό κύριο. Έχει χτίσει μια εξαιρετική κληρονομιά».

 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία