Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Fruit Logιstica

Η Fruit Logistica που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Βερολίνο, κατέγραψε σημαντική αύξηση σε αιτήματα συμμετοχής εκθετών στον εκθεσιακό χώρο στην επερχόμενη εκδήλωσή της.

VO8_6284_t63e4e6e5_m800_x1tnBGm5q-gnHvw8l_2

25
0

Και ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος για καθυστερημένες εγγραφές εκθετών, οι κρατήσεις στα περίπτερα της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη ξεπεράσει τις συμμετοχές της τελευταίας έκθεσης. Σύμφωνα με τη διοργάνωση της Fruit Logistica, υπάρχει ένα ελπιδοφόρο σημάδι ότι η παγκόσμια οικονομία έχει αρχίσει να ανακάμπτει.

 Η ζήτηση από προμηθευτές φρέσκων προϊόντων στην Αφρική και την Ασία είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Oι εταιρείες της Κένυας, για παράδειγμα, έχουν κλείσει διπλάσιο εκθεσιακό χώρο από ό,τι το 2023, ενώ η Κίνα έχει διπλασιάσει την παρουσία της σε περισσότερα από 1.000 τετραγωνικά. Η βιομηχανία φρούτων και λαχανικών συνεχίζει να αντιμετωπίζει πιέσεις κόστους και προκλήσεις διανομής σε όλο τον κόσμο. Για τον διευθυντή της Fruit Logistica, Kai Mangelberger, αυτό εξηγεί γιατί το ενδιαφέρον για τεχνολογικές και υλικοτεχνικές λύσεις είναι ακόμη μεγαλύτερο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία