BACK TO
TOP
Branding

Σχεδιασμένη για παγκόσμια απήχηση η νέα ισπανική ποικιλία εσπεριδοειδών Onix

Η Genesis Fresh ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο της Onix, μιας ποικιλίας εσπεριδοειδών που ανακαλύφθηκε στη Σεβίλλη της Ισπανίας. H νέα ποικιλία συνδυάζει ένα εκπληκτικό γευστικό προφίλ, ζωντανό χρώμα και μεγάλη διάρκεια ζωής μετά τη συγκομιδή.

onix

106
0
«Το Onix αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα των χρωματισμένων πορτοκαλιών, ξεπερνώντας τις συμβατικές ποικιλίες», λέει ο David Alba, Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Fresh.

Αυτό που κάνει το πορτοκάλι Onix ένα εξαιρετικά ελκυστικό φρούτο είναι ο συνδυασμός ενός απίστευτου εξωτερικού και εσωτερικού χρωματισμού με μια αναζωογονητική γεύση και λεπτό άρωμα που παραπέμπει στην παραδοσιακή γεύση Sanguinelli. 

Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι περιέχει υψηλά επίπεδα ανθοκυανινών στη βέλτιστη ωρίμανση, όπως επιβεβαιώθηκε από το Ινστιτούτο Φυτικής Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας (IBMCP) στη Βαλένθια, το Onix εμφανίζει εξωτερικό χρωματισμό και εσωτερική μελάγχρωση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. 

«Ενώ το Onix και το Sanguinelli είναι συγκρίσιμα σε οργανοληπτική ποιότητα, το Onix υπερέχει επιτυγχάνοντας βέλτιστο μέγεθος και εξωτερικό χρωματισμό νωρίτερα, επιτρέποντας την πρώιμη συγκομιδή», εξηγεί ο Alba.

Επιπλέον, η Onix παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο δέντρο και εξαιρετική διάρκεια ζωής μετά τη συγκομιδή, διευρύνοντας τις πωλήσεις της σε περίπου τέσσερις έως πέντε μήνες σε κάθε ημισφαίριο. Σχεδιασμένο για παγκόσμια απήχηση, το Onix διαθέτει εξαιρετικές εξαγωγικές δυνατότητες, καθιστώντας το ιδανικό για αγορές σε όλη την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. «Η διάρκεια ζωής μετά τη συγκομιδή, η αντοχή, ο φανταστικός χρωματισμός και η σταθερότητά του το καθιστούν μια εξαιρετικά ελκυστική ποικιλία για εξαγωγή», προσθέτει ο Alba



Η επωνυμία Onix ενσωματώνει την καινοτομία και την ποιότητα, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα φυσικό επώνυμο φρούτο που είναι πραγματικά αξιοζήλευτο. Η κομψή, καινοτόμα επωνυμία και η θέση της Onix στον χώρο των εσπεριδοειδών και των φρέσκων προϊόντων έχουν απήχηση στους καταναλωτές σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, οδηγώντας σε αξιοσημείωτες επιδόσεις στις πωλήσεις στα καταστήματα, καθώς οι αγοραστές αναζητούν μια αίσθηση ανακάλυψης μέσα στα συνηθισμένα.

Επιπλέον, για να βιώσουν την ευελιξία του Onix,  οι αγοραστές μπορούν να επισκεφτούν το www.onixcitrus.com, όπου αλγόριθμοι με τεχνητή νοημοσύνη δημιουργούν εξατομικευμένες συνταγές για επιδόρπια και κοκτέιλ, παρέχοντας έμπνευση και λύσεις σε περίεργους αγοραστές

Το Onix διατίθεται τόσο ως χύμα φρούτο λιανικής ή κομψά συσκευασμένο σε σετ τριών ή πέντε τεμαχίων.

Παρά την περιορισμένη διαθεσιμότητά του σε όγκους μπουτίκ αυτή τη σεζόν, η ανταπόκριση ήταν "τίποτε λιγότερο από εκπληκτική" και η AmFresh δοκίμασε το Onix στη Γαλλία, την Ελβετία, την Πολωνία και άλλες αγορές στις πολιτείες Sagarminaga.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία