BACK TO
TOP
Brand name

Παγκόσμια διάκριση για την Olympian Green

Μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την Olympian Green, έρχεται για ακόμα μια φορά να επιβραβεύσει τις προσπάθειες της ομάδας που εργάζεται ακατάπαυστα για να προσφέρει ποιοτικό βραβευμένο ελαιόλαδο.

aolympiangreen1

20
0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Olympian Green συμπεριλήφθηκε στις 100 πρώτες εταιρείες στον κόσμο, από τη θέση 99 στη θέση 43, αποδεικνύοντας ότι είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Στην κατάταξη του EVOOWR για το 2018, και ανάμεσα σε 9.500 προϊόντα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου παγκοσμίως, η Olympian Green είναι στην πρώτη τριάδα των ποιοτικών βραβευμένων ελαιόλαδων στην Ελλάδα, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο κατέχει την τεσσαρακοστή τρίτη θέση.

Το οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κτήμα Λουΐζα κορωνέικης ποικιλίας είναι πρώτο στην κατηγορία του για την Ελλάδα και δεύτερο παγκόσμια.

Οι ελιές μαζεύονται με παραδοσιακή ιεροτελεστία. Σε 55 στρέμματα του βιολογικού κτήματος Λουΐζα μεγαλώνουν 1.200 δέντρα κορωνέικης ποικιλίας που δίνουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Η γεύση του είναι φρουτώδης και η υφή του ελαφριά. Η καλλιέργεια των ελαιόδεντρων γίνεται παραδοσιακά, χωρίς φάρμακα και λιπάσματα, παρά μόνο με κοπριά από το άλογο του κτήματος. Ο ελαιώνας τον χειμώνα φυτεύεται με βίκο για τη λίπανσή του. Με το χέρι προσεκτικά μαζεύονται οι καταπράσινες ελιές στα μέσα του Οκτώβρη, όταν μόλις αρχίζουν να μωβίζουν. Από κάθε ημερήσια σοδειά ελιών στο βιολογικό λιοτρίβι της Olympian Green, όπου εκθλίβονται σε θερμοκρασία 26 βαθμών Κελσίου, κρατώντας όλα τα αιθέρια έλαιά τους δημιουργείται το φρέσκο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ‘KTIMA LOUIZA’.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχει αποφέρει χρυσά και ασημένια βραβεία σε διαγωνισμούς ποιότητας και παρουσίας.

Η Olympian Green δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, αλλά και σε μια οικογένεια προϊόντων που  περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα, όπως είναι οι ελληνικές επιτραπέζιες ελιές και το ξύδι βαλσάμικο.

Για την παραγωγική διαδικασία διατηρεί μια υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα έκθλιψης, παραγωγής  και τυποποίησης στην επαρχία Ολυμπίας στην Πελοπόννησο, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζονται καινοτόμες λύσεις και ποιοτικός έλεγχος αυστηρών προδιαγραφών.

Σημαντικό είναι το δίκτυο των ομάδων παραγωγών και των ευρύτερων προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία διατίθενται στην παγκόσμια αγορά σε περισσότερες από 20 χώρες και με συνολικά 52 διακρίσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες:

Παπαϊωάννου Κατερίνα > τηλ: 2111 033 610, email: papaioannou@olympiangreen.com

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία