Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Πολύχρωμα κουνουπίδια με υπογραφή MS Farm

Στην καλλιέργεια τριών νέων ποικιλιών πολύχρωµου κουνουπιδιού, που ήρθαν να εµπλουτίσουν την υφιστάµενη «παλέτα» λαχανικών σαλάτας, από την οικογένεια των σταυρανθών, που παράγει στην εκµετάλλευσή του, έχοντας, ωστόσο, ως βασικό «πυρήνα» το µπρόκολο, προχώρησε ο παραγωγός οπωρολαχανικών Μάρκος Σαπουντζόγλου.

2-kounoupidia-polyxrwma-sapountzoglou

Λεωνίδας Λιάμης

75
0

Ο δραστήριος καλλιεργητής από το ∆υτικό Πέλλας, που δεν σταµατά να δικαιολογεί απόλυτα µε τις ενέργειές του το γιατί επιλέχθηκε να τιµηθεί µε το βραβείο του «Αγρότη της Χρονιάς 2015», στον επιτυχηµένο θεσµό της Agrenda, σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητά του µέσω της ενίσχυσης των υποδοµών του και το άνοιγµα νέων αγορών.

Στα άµεσα πλάνα του είναι να υλοποιήσει µια νέα σηµαντική επένδυση στην οικογενειακή επιχείρηση MS Farm, που έχει ιδρύσει, προκειµένου να µπορεί να υποστηρίξει ακόµη πιο ενεργά τις εξαγωγές.

Σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια εµπλουτισµού της γκάµας προϊόντων που παράγει η MS Farm, ο Μάρκος Σαπουντζόγλου, για πρώτη φορά, αποπειράθηκε να φυτέψει σε 20 στρέµµατα τρεις νέες ποικιλίες κουνουπιδιού, που παράγουν προϊόν στην απόχρωση του µωβ, του πράσινου και του πορτοκαλί, ενώ καλλιεργεί και άλλα 20 στρέµµατα λαχανικά της ποικιλίας romanesca.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία