Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Καινοτόμες πρωτοβουλίες επιβραβεύει η Corteva στα 1st Agritech Challenge Awards

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα 1st Agritech Challenge Awards από την εταιρεία αγροτεχνολογίας Corteva Agriscience™, με στόχο να επιβραβευθούν καινοτόμες πρωτοβουλίες (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές.

agritech-challenge-2019_2

Agronews

76
0

Τα βραβεία χωρίζονται σε δύο ενότητες, i) Συστήματα Παραγωγής και ii) Διαχείριση Δεδομένων  και Λήψη Αποφάσεων, και σε κάθε μία από αυτές υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, όπως ενδεικτικά: βελτίωση εδάφους, φυτοπροστασία, ποιοτικός έλεγχος, εξοικονόμηση ενέργειας ή νερού κ.ά.

H συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται δεκτή στο www.agritechchallengeawards.gr, μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Startup, Πανεπιστήμια, Φοιτητές, Ερευνητές και Ερευνητικά Κέντρα, Συνεταιρισμοί ή Ενώσεις, Παραγωγοί, Μεμονωμένες Συμμετοχές (άνω των 18 ετών) και συμπράξεις των παραπάνω.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν, για να αναδείξει τρεις νικητές, οι οποίοι -εκτός από σημαντικά χρηματικά βραβεία- θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μέντορες του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουν ειδική συμβουλευτική είτε για την ανάπτυξη της πρότασής τους, είτε για να εξελίξουν συνεργασίες με τον οργανωτικό φορέα. Η απονομή των επάθλων θα γίνει σε μία μεγαλειώδη τελετή στις αρχές Δεκεμβρίου και έχει ως εξής: 1ο Βραβείο - 25.000€, 2ο Βραβείο - 15.000€ και 3ο Βραβείο - 10.000€. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία