Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Με νέα γραμμή παραγωγής η Eurocatering AE στη Λιβαδειά

Συνεχίζοντας ένα success story που μετρά σχεδόν 20 χρόνια, η Eurocatering ΑΕ κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο πεδίο του ανεφοδιασμού της αγοράς με φρέσκα οπωροκηπευτικά, και έτοιμες σαλάτες. Η αναπτυξιακή πορεία της επιβεβαιώνει τη δυναμική παρουσία της στο σύνθετο και ταχέως εξελισσόμενο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Eurocatering_2019_010

869
6

Στο πλαίσιο αυτής της τροχιάς, προκειμένου να εξυπηρετήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τον κλάδο μαζικής εστίασης HO.RE.CA, αλλά και να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής της έτοιμης σαλάτας, η Eurocatering ΑΕ εγκαινίασε τη λειτουργία νέας παραγωγικής μονάδας με έδρα τη Λιβαδειά στη Βοιωτία.

Η προσθήκη της νέας αυτής μονάδας κρίθηκε απαραίτητη από την Διοίκηση της εταιρείας ως αποτέλεσμα της αύξησης των πωλήσεων, άρα και της παραγωγής, και της ταυτόχρονης επένδυσης σε επιπλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Η  λειτουργία της, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και μία νέα γραμμή παραγωγής πατάτας (καθαρισμένη, τεμαχισμένη, τυποποιημένη φρέσκια πατάτα σε διάφορους τρόπους κοπής), πρόκειται να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Eurocatering ΑΕ στον κλάδο και να βελτιστοποιήσει επιπλέον την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Αναβαθμίζοντας την παραγωγική δυναμική της και τις εγκαταστάσεις της, και εναρμονισμένη με το μότο της «Σταθερά μπροστά και υπεύθυνα φρέσκα!», η Eurocatering ΑΕ μπορεί να εγγυηθεί, περισσότερο από ποτέ, τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της, τη φρεσκάδα των προϊόντων της και φυσικά τη σταθερότητα που οφείλει να εμπνέει στους συνεργάτες της.

Σχόλια (6)
Προσθήκη σχολίου

01-03-2020 22:41Κυριάκος Μητσοτακης

Η κυβέρνηση ΜΟΥ τα έκανε αυτά.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

01-03-2020 20:58Αρης Τριτσαπηδουλας

Στη Βοιωτια μονο σουβλακια!

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία