BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Λανσάρισμα ρυζογκοφρέτας από Agrino στην Anuga

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της AGRINO στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρία παρουσίασε τη νέα σειρά ρυζογκοφρετών.

agrino_anuga

Agronews

87
0

Ειδικότερα, η νέα για την ελληνική αγορά σειρά προϊόντων ρυζογκοφρέτας με την υπογραφή της AGRINO παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη σε 5 διαφορετικές γεύσεις.  Οι καινοτόμες ρυζογκοφρέτες διακρίνονται για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους, καθώς περιέχουν λίγες θερμίδες, είναι ελαφριές, χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και αποτελούν ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης και της σημαντικής διατροφικής τους αξίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, βρέθηκε στην Έκεθεση Anuga 2019, στο πλαίσιο της οποίας επισκέφθηκε το περίπτερο της AGRINO και δοκίμασε τις νέες ρυζογκοφρέτες.

Η AGRINO με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά, εξάγει προϊόντα ρυζιού και οσπρίων σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Η νέα σειρά ριζογκοφρετών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον για σύναψη συνεργασιών σε αγορές στις οποίες μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει παρουσία, αποδεικνύοντας την ποιότητα αλλά και την ξεχωριστή γεύση των νέων προϊόντων της.

Τέλος, η καινοτομία και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που τίθενται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της AGRINO σε συνδυασμό με τη χρήση άριστης ποιότητας ελληνκών πρώτων υλών, αποτελούν επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της όλα αυτά τα χρόνια και απόδειξη της σταθερής προτίμησης του καταναλωτικού κοινού εντός κι εκτός συνόρων.

 Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά, που προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά απεικονίζονται ο  Αναστάσιος Πιστιόλας, Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Agrino, o Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒΕ,o  Μάκης Βορίδης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Άγις Πιστιόλας, Marketing & Exports Director της εταιρείας Agrino και Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία