BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

H Star Wine List οδηγός για τους λάτρεις του κρασιού στην Αθήνα

Η Star Wine List, ο οδηγός για τα καλύτερα wine bars και wine restaurants, δημοσιεύει τον οδηγό των σημείων για τους λάτρεις του κρασιού στην Αθήνα στο www.starwinelist.com. Ο Άρης Σκλαβενίτης και ο Ελευθέριος Χανιαλίδης, οι κορυφαίοι Έλληνες Οινοχόοι, καθώς και ο συνιδρυτής του Noble Rot Mark Andrew μοιράζονται μαζί μας τις προτιμήσεις τους στην πόλη.

oinocent

19
0

«Η γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και των προαστίων έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως ακόμη δεν έχουμε δει πλήρως την δυναμική της», λέει ο Ελευθέριος Χανιαλίδης.

«Η οινική σκηνή στην Αθήνα βρισκόταν σε εμβρυικό στάδιο, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια ζει την ενηλικίωση της» λέει ο Άρης Σκλαβενίτης.

Η Star Wine List, starwinelist.com, είναι ο οδηγός όπου θα βρείτε εξαιρετικά wine bar και wine restaurants. Ιδρύθηκε το 2017 στη Στοκχόλμη και είναι διαθέσιμη σε σημαντικές κοσμοπολίτικες πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Μπουένος Άιρες.

«Πέρα από την εκπληκτική αρχιτεκτονική της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά σημεία να πιείτε ένα ποτήρι κρασί. Χάρη στους Άρη Σκλαβενίτη και Ελευθέριο Χανιαλίδη, τους επαγγελματίες του κρασιού που βρίσκονται στην Αθήνα αλλά και στον συνιδρυτή του Noble Rot Mark Andrew MW (πρεσβευτή του Ελληνικού κρασιού και της Ελλάδας) προσφέρουμε στους λάτρεις του κρασιού σημαντικές οινικές συμβουλές», λέει ο Krister Bengtsson, ιδρυτής και εκδότης της Star Wine List.

Η Star Wine List προτείνει στους λάτρεις του κρασιού 13 σημεία που αφορούν τόσο μικρά wine bars όσο και υψηλής γαστρονομίας εστιατόρια στην Αθήνα.

Οι λίστες κρασιών των περισσοτέρων σημείων είναι αναρτημένες στο starwinelist.com.

Μπορείτε επίσης να ψάξετε τα σημεία όπου θα βρείτε ιδιαίτερα κρασιά στην Αθήνα και αλλού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: Krister Bengtsson, krister@starwinelist.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία