Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Με στόχο προς το καλύτερο η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος έδωσε δυναμικό «παρών» στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, αυτή τη φορά για έναν μεγαλύτερο σκοπό: 5 ευρώ προσφέρθηκαν για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι 216 δρομείς στους αγώνες δρόμου των 5 χλμ., 10 χλμ. και της Κλασική Διαδρομής των 42 χλμ., ενισχύοντας τρεις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τον Δεσμό, τη ΜΚΟ Διογένης που εκδίδει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και τη Διεθνή Αμνηστία, μετατρέποντας έτσι τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο σε ουσιαστική βοήθεια προς συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Logo_Papastratos_2

59
0

Με σταθερή επιδίωξη να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ένα μέλλον προς το καλύτερο, η Παπαστράτος ενίσχυσε το πολύτιμο κοινωνικό έργο των τριών ΜΚΟ.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά δεν τρέξαμε αποκλειστικά  για εμάς. Δεν δοκιμάσαμε απλώς τα όρια και την αντοχή μας. Τρέξαμε για έναν μεγαλύτερο, σπουδαιότερο σκοπό, τρέξαμε για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η σταθερή επιδίωξη της Παπαστράτος. Να  συμβάλλουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, προς το καλύτερο, για όλους».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία