BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Oλοκληρώθηκε η 1η ενότητα του Yara Academy

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου η ομάδα της Yara Ελλάς βρέθηκε κοντά στους συνεργάτες της σε 4 διαφορετικές πόλεις, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα, για να ξεκινήσει το ταξίδι του Yara Academy. Με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ημερίδες στις Σέρρες, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Ηράκλειο, η ομάδα της Yara ενημέρωσε και εκπαίδευσε περίπου 200 συνεργάτες γεωπόνους σχετικά με τις καινούριες τεχνολογικές πλατφόρμες των προϊόντων της δίνοντας έμφαση στις προϊοντικές σειρές YaraVita και YaraRega.  

20191127_112452

20
0

Η ημερίδα αυτή αποτελεί την πρώτη -κατά σειρά- ενότητα του προγράμματος Yara Academy, που δημιουργήθηκε με στόχο να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τους συνεργάτες της Yara σε θέματα αγρονομικά, τεχνολογικά και επιχειρηματικά. Το Yara Academy έχει σκοπό να συμβάλλει στην από κοινού ανάπτυξη της Yara και των συνεργατών της προχωρώντας δυναμικότερα τη συνεργασία μας. Οι ημερίδες περιελάμβαναν εισαγωγή στην προϊοντική σειρά YaraVita και γενικά θέματα που αφορούν το formulation των προϊόντων, τον πειραματισμό και τις δοκιμές που υλοποιούνται για την υποστήριξη των προϊόντων, την παραγωγή, αλλά και τα ψηφιακά εργαλεία και τις υπηρεσίες που πλαισιώνουν τη σειρά YaraVita. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκαν πιο ειδικά θέματα, που αφορούν την τεχνολογία των βιοδιεγερτών της Yara. Κατά το κλείσιμο της ημερίδας, έγινε αναφορά και στα προϊόντα των σειρών YaraTera & YaraRega που περιλαμβάνουν υδατοδιάλυτους τύπους λιπασμάτων με καινοτόμα τεχνολογία από τη Yara.

Βασικός εισηγητής αυτών των ημερίδων ήταν ο Αντώνης Αγγελετάκης ο οποίος κατέχει θέση Business Development Manager – Biostimulants της Yara σε παγκόσμιο επίπεδο, με έδρα το York στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατά τις εισηγήσεις του πλαισιώθηκε από τους κυρίους Νίκο Μυτιλέκα, Senior Agronοmist και Κώστα Τρυφωνόπουλο, Product Development Manager – Foliar & Fertigation για τη Yara Ελλάς. Ο κ. Αγγελετάκης κατά την ολοκλήρωση των ημερίδων σχολίασε: «Η διοργάνωση του Yara Academy ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Yara Ελλάς με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών της για τα βασικά χαρακτηριστικά της προϊοντικής σειράς διαφυλλικών λιπασμάτων YaraVita, την τεχνολογία των βιοδιεγερτών BIOTRYG™ καθώς και την καινοτόμο σειρά κοκκωδών υδατοδιαλυτών YaraRega. Μέσω του Yara Academy η Yara επιδιώκει να μεταφέρει τη γνώση που διαθέτει στους συνεργάτες της και να τους παράσχει την τεχνογνωσία και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες ώστε να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θρέψης στους παραγωγούς τους. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες σε μια εποχή όπου η γνώση αποτελεί βασικό συστατικό για τη λήψη αποφάσεων με γνώμονα την βέλτιστη σχέση μεταξύ παραγωγικότητας και κόστους για τον Έλληνα παραγωγό».

Ακολούθως, ο Κ. Τρυφωνόπουλος ανέφερε: «Η Yara Ελλάς ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο του Yara Academy ξεκινώντας από τις Σέρρες και καταλήγοντας στο Ηράκλειο Κρήτης, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Λάρισα και την Πάτρα. Κατά γενική ομολογία ήταν ένα πολύ επιτυχημένο εγχείρημα, σκοπός του οποίου ήταν να ενημερώσει τους συνεργάτες της για τα νέα και καινοτόμα προϊόντα YaraVita και YaraRega, αλλά και να μεταδώσει τη γνώση της για την θρέψη των καλλιεργειών. Το υψηλό επίπεδο αλλά και η διάδραση που υπήρξε κατά την διάρκεια του Yara Academy μας έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενους ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά και να καθιερώσουμε το Yara Academy ως θεσμό για τους συνεργάτες της Yara», ενώ ο κ. Γ. Κλεφτάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Yara Ελλάς, συμπλήρωσε: «Πρέπει να σημειώσω τόσο την άριστη ενημέρωση από τον κ. Αγγελετάκη, τον κ. Μυτιλέκα και τον κ. Τρυφωνόπουλο, όσο και το εξαιρετικό ενδιαφέρον των συνεργατών της Yara Ελλάς πανελλαδικά. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος γιατί η Yara Ελλάς εξακολουθεί να τηρεί την υπόσχεση για τη μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας προς τους συνεργάτες της και τους Έλληνες αγρότες. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε λύσεις θρέψης στους Έλληνες αγρότες και τους συνεργάτες μας, με υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, σεβόμενοι όλους τους εμπλεκόμενους της διατροφικής αλυσίδας, από τον Έλληνα αγρότη μέχρι τον τελικό καταναλωτή». 

Ο κ. Μυτιλέκας τοποθετήθηκε λέγοντας: «Το Αγρονομικό τμήμα της Yara έχει υποχρέωση να υποστηρίζει συνεχώς τους συνεργάτες μας παρέχοντάς τους όλες τις γνώσεις, τις πληροφορίες και τις τεχνολογίες που διαθέτει, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Το Yara Academy είναι η πλατφόρμα των πολλαπλών δράσεων μας, με τα αγρονομικά θέματα να αποτελούν τον πρώτο και βασικό πυλώνα του project». Τέλος ο κ. Ν. Κυριακίδης, Εμπορικός Διευθυντής τη Yara Ελλάς συνόψισε στο κλείσιμο αυτής τη εβδομάδας: «Η ομαδικότητα, η καινοτομία και η εστίαση στην αγορά και τις ανάγκες της είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία αξίας σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Χαίρομαι που η πρωτοβουλία του Yara Academy είχε σημαντική απήχηση στους συνεργάτες μας και η διάδραση που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής ανάμεσα στη Yara και τους συνεργάτες της δείχνει σαφώς ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Χτίζουμε το μέλλον πάνω στις αξίες μας και τους ισχυρούς δεσμούς που έχουμε με τους συνεργάτες μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία