Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Διπλή διάκριση για την FARMA-CHEM SA στα Made in Greece

Με το πρώτο βραβείο Αγροτικής Αριστείας και το δεύτερο βραβείο Βιομηχανική Αριστείας στα βραβεία Made in Greece, αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες της FARM-CHEM SA.

Farmachem_Award_sm_20191219_432

462
0

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων “Made in Greece”, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), κατά την οποία αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι παραγωγικές επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Ο θεσμός αυτός της ΕΛ.Α.Μ. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ.


Η FARMA-CHEM SA ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλες και σημαντικές εταιρείες, κερδίζοντας δύο τιμητικές διακρίσεις. Η επίτευξη υψηλών στόχων, η ηγεσία και διακεκριμένη παρουσία της ελληνικής εταιρείας σε τοπικό, κλαδικό, και διεθνές επίπεδο καθώς και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης των υπηρεσιών και των προϊόντων της, επιβραβεύτηκαν με το πρώτο βραβείο Αγροτικής Αριστείας. Επιπλέον, οι σημαντικές επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό & εγκαταστάσεις έδωσαν στην εταιρεία το δεύτερο βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας. Στη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ τήρησε τις αρχές της διαφάνειας και της εμπιστευτικότητας, με δημοσιοποίηση των κριτηρίων και θέσπιση διαφορετικών επιτροπών αξιολόγησης, ενώ τα αποτελέσματα γνώριζε μόνο η Οργανωτική Επιτροπή μέχρι την ημέρα της απονομής.


 

Σχετικά με τα βραβεία «Made in Greece»

Τα βραβεία “Made in Greece”, είναι από μία από σημαντικότερες εκδηλώσεις της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στις επενδύσεις. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία