BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα σειρά προϊόντων Εasy Bake της Μύλοι Λούλη

Νέα σειρά προϊόντων Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, απαλλαγμένα από φοινικέλαιο, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και με έμφαση στην ποιότητα.

muffins

220
0

Η Μύλοι Λούλη, μια εταιρεία με μακρά ιστορία και παράδοση εφτά γενεών διαθέτει στην ελληνική αγορά εδώ και δυο αιώνες ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, απαντώντας με συνέπεια στις διατροφικές τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα τον σεβασμό της απέναντι στον Άνθρωπο καθώς και την διαρκή της εξέλιξη και αυτοβελτίωση και ανανεώνει ορισμένα συστατικά της σειράς προϊόντων Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, προχωρά στη κατάργηση της χρήσης φοινικέλαιου σε όλα τα προϊόντα της σειράς, υποκαθιστώντας το πλέον με άλλα έλαια, όπως το καρυδέλαιο, το οποίο και χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του. Από εδώ και στο εξής τα αγαπημένα Easy Bake, όπως το μείγμα για choco muffins, κρέπες, σπιτικές μπάρες, pancakes κ.α. πάνω στις ανανεωμένες τους συσκευασίες θα φέρουν ειδική σήμανση, «χωρίς φοινικέλαιο».

Από το 1964, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρούν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αλεύρων και έτοιμων μειγμάτων για σπιτικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των Easy Bake: https://www.easybake.com.gr/

Λίγα λόγια για την Μύλοι Λούλη

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 236 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν 154 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου και δεσμεύονται πως το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί  τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 262 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο "ΛΟΥΛΗ".

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία