Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

«Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για τα ψάρια της Philosofish

Υψηλή διάκριση απέσπασε η Philosofish στο φετινό διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας του International Taste Institute (πρώην iTQi), για το λαυράκι, τη τσιπούρα και το φαγκρί.

logocari

67
0

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: 

Ανάμεσα στα 1.500 και πλέον προϊόντα που βραβεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν φέτος, τρία από τα προϊόντα της Philosofish κατέκτησαν το Superior Taste Award 2020 -Βραβείο Ανώτερης Γεύσης-2 αστεριών: το λαυράκι, η τσιπούρα και το φαγκρί.

Τα προϊόντα της εταιρείας αξιολογήθηκαν με βάση τα πέντε κριτήρια ποιοτικής και γευστικής ανάλυσης - όψη, οσμή, γεύση, υφή και πρώτη εντύπωση– και απέσπασαν σημαντικά υψηλές βαθμολογίες. Για τα βραβευμένα της προϊόντα, η Philosofish έλαβε και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας.

Τo International Taste Institute είναι η κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων σεφ, με έδρα τις Βρυξέλλες. Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν, μέσω τυφλών δοκιμών, από μια διακεκριμένη ομάδα επαγγελματιών ειδικών της γεύσης, μέλη των κορυφαίων ενώσεων Σεφ & Σομελιέ παγκοσμίως. Προετοιμάστηκαν και σερβιρίστηκαν, ακολουθώντας ένα αυστηρό πρωτόκολλο που εξασφαλίζει μέγιστη αντικειμενικότητα αξιολόγησης.

Αναφερόμενος στη βράβευση της Philosofish, ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Μομφερράτος, επεσήμανε: «Η παγκόσμια διάκριση των προϊόντων είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς. Αποτελεί επιβράβευση και σημαντική αναγνώριση της αδιάκοπης προσπάθειας των ανθρώπων της Philosofish να παρέχουν προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών και, φυσικά, είναι κάτι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία